Ηλέκτρα: Όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του Β’ κύκλου

 

Ηλέκτρα: Όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του Β’ κύκλου

Ηλέκτρα: Όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του Β’ κύκλου

 

Η επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ “Ηλέκτρα” επιστρέφει με έναν ανατρεπτικό β’ κύκλο επεισοδίων. Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια;

H σειρά είναι βασισμένη σε μια ιδέα της συγγραφέως Ελένης Καπλάνη, σε σκηνοθεσία της Βίκυς Μανώλη και σενάριο των Μαντώς Αρβανίτη και Θωμά Τσομπάνη κι επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν ανανεωμένο κα με νέες προσθήκες στο καστ.

Ηλέκτρα: Όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του Β’ κύκλου

Το σκληρό φως του ήλιου φωτίζει το μικρό νησί της Αρσινόης. Ένοχα μυστικά, προδοσίες, εγκλήματα, έρχονται στο φως: 0 καθρέφτης γυρνάει ανάποδα. Ο Σωτήρης, προδομένος από γυναίκα, πατέρα και αδελφό, θα γίνει από θύμα θύτης.

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς – Η Αρετή σπάει το κεφάλι του Φίλιππου: «Θα σε σκοτώσω»

Οι επιλογές του σε αυτό το ταξίδι εκδίκησης θα τον οδηγήσουν στο μοιραίο τέλος. Αντίθετα, ο Νικόλας, σε ένα ειρωνικό γύρισμα της μοίρας, θα γίνει από θύτης θύμα μιας αδίστακτης γυναίκας.

Η Νέμεσις είναι εδώ για τον Νικόλα, μα και για την Ηλέκτρα, που πρόδωσε τον Σωτήρη, αλλά και προδόθηκε από τον Παύλο.

Η Ηλέκτρα, ο Σωτήρης, ο Παύλος, η Νεφέλη και ο Νικόλας παλεύουν να ζήσουν, να λησμονήσουν, να αγαπηθούν, να εκδικηθούν, να εξιλεωθούν. Όλοι τους έρμαια της μοίρας, μα και των επιλογών τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Σποιλερ: Ο Στάθης Ζητάει Απόσταση – Σε Άσχημη Κατάσταση Η Ιουλία

Καθένας στον πόνο του, καθένας στη μοναξιά του, μα και στην οργισμένη εκδίκησή του… Στο τέλος, ποιος θα νικήσει, μα και ποιος θα διαλύσει; Τι θα απομείνει; Ραγισμένες ψυχές, σκόρπια κομμάτια χάους, που μονάχα ένα χέρι θεϊκό θα μπορέσει να συναρμολογήσει.

Στα νέα επεισόδια της σειράς, θα παρακολουθήσουμε να βγαίνουν στο φως ένοχα και σκοτεινά μυστικά που έμειναν κρυφά για χρόνια και τους πρωταγωνιστές τους τώρα να έρχονται αντιμέτωποι με αυτά, αλλά και νέα πάθη, που προκαλούν έναν κυκεώνα εξελίξεων και αναταραχών.

Οι νέοι χαρακτήρες μπλέκουν με τους κατοίκους της Αρσινόης και νέες συναρπαστικές ιστορίες ανοίγουν.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *