Ταμπού: Ο ρόλος φωτιά της Χρύσας Μιχαλοπούλου στη σειρά

 

Ταμπού: Ο ρόλος φωτιά της Χρύσας Μιχαλοπούλου στη σειρά

Ταμπού: Ο ρόλος φωτιά της Χρύσας Μιχαλοπούλου στη σειρά

 

Η νέα σειρά μυστηρίου του MEGA “Ταμπού” έρχεται να μας καθηλώσει, ενώ η ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου θα έχει έναν ρόλο φωτιά σε αυτήν.

Η σειρά θα μας μεταφέρει στα Ιωάννινα, εκεί όπου αρχίζει να ξετυλίγεται μία δυνατή ιστορία, με έντονο αστυνομικό στοιχείο αλλά και πολύ μυστήριο. Στο επίκεντρο της υπόθεσης είναι μία σειρά από εγκληματικές ενέργειες που θα συγκλονίσουν την τοπική κοινωνία.

Ταμπού: Ο ρόλος φωτιά της Χρύσας Μιχαλοπούλου στη σειρά

Η αστυνομική έρευνα, θα φέρει στο φως πολλά μυστικά. Ανάμεσα σε αυτά τα μυστικά όμως, δεν θα λείπουν και οι παθιασμένοι έρωτες και οι ανθρώπινες σχέσεις των ηρώων.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω κουμπάρα στον γάμο του γιου της

Ο Μέμος Μπεγνής θα υποδυθεί έναν συντηρητικό πανεπιστημιακό, παντρεμένο με την Κατερίνα Μισιχρόνη και έχουν δύο παιδιά, έναν γιο 12 ετών και μία κόρη, 8 ετών. Ο πρωτοεμφανιζόμενος και ταλαντούχος Ιάσονας Χρόνης θα είναι ο τρίτος από τρία αδέρφια της σειράς, σε ρόλο κλειδί.

Ο Γιώργης Ταμπουράκης θα εμφανιστεί στο ρόλο ενός καλού φίλου, του πανεπιστημιακού. Πρόσωπο κλειδί η Μυρτώ Αλικάκη, ως μία δυναμική αστυνομικός, που αναλαμβάνει να εξιχνιάσει την σκοτεινή υπόθεση.

Διαβάστε Επίσης  Κάνε ότι κοιμάσαι 9-10: Γιατί μπήκε η Ευαγγελία στο γειτονικό σπίτι πριν τη σκοτώσουν;

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι μία από τις φοιτήτριες του Μέμου Μπεγνή, μαζί με τις Μαρίλια Μητρούση και Νίκη Βακάλη που επίσης θα πρωταγωνιστήσουν στη σειρά. Μία από αυτές θα έχει και ερωτική σχέση μαζί του.

Οι αποκαλύψεις και τα ταμπού θα είναι πολλά και θα κινήσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού τη νέα σεζόν.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *