Ταμπού: Προδοσία, φόνοι, εκδίκηση στη νέα σειρά του MEGA

 

Ταμπού: Προδοσία, φόνοι, εκδίκηση στη νέα σειρά του MEGA

Ταμπού: Προδοσία, φόνοι, εκδίκηση στη νέα σειρά του MEGA

 

Νέα δραματική σειρά με έντονα στοιχεία αστυνομικού μυστηρίου και τίτλο «Ταμπού» έρχεται στα μέσα του Σεπτεμβρίου στο MEGA, σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου, σκηνοθεσία του Αντρέα Γεωργίου και παρεαγωγή του ιδίου και του Κούλλη Νικολάου.

Οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως, βάζουν σε κίνδυνο τις σχέσεις όλων και κυρίως των τριών αδελφών

Η σειρά που θα προβάλλεται δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, μετά τη «Γη της Ελιάς» θα μας μεταφέρει στη μικρή πόλη των Ιωαννίνων όπου ζει και εργάζεται ένας πανεπιστημιακός καθηγητής τον οποίο υποδύεται ο Μέμος Μπεγνής με τη σύζυγό του στον ρόλο της οποίας θα δούμε την Κατερίνα Μισιχρόνη με τους δύο τους γιους, ένα 21 χρονών και ένα 8 χρονών.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η πιο δύσκολή στιγμή της ζωής τους

Παρόλο που φαινομενικά βιώνουν έναν ευτυχισμένο γάμο, όλα αλλάζουν όταν εκείνος ανακαλύπτει πως η γυναίκα του έχει παράνομη σχέση με έναν από τους αδελφούς του που υποδύεται ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ενώ το μυστικό μαθαίνει και ο τρίτος αδελφός τους που υποδύεται ο Ιάσονας Χρόνης.

Οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως, βάζουν σε κίνδυνο τις σχέσεις όλων και κυρίως των αδελφών. Την ίδια στιγμή, μια σειρά από φόνους έρχονται στο φως της δημοσιότητας που ταράζουν τις ισορροπίες καθώς όλοι είναι λίγο-πολύ ένοχοι…

Δύο γυναίκες αστυνομικοί στους ρόλους των οποίων θα δούμε τη Μυρτώ Αλικάκη και την Αστέρω Κυπριανού κάνουν τις απαραίτητες έρευνες προκειμένου να φτάσουν στην αλήθεια.

Τα στοιχεία που φτάνουν όμως στα χέρια τους συνεχώς ανατρέπουν τα δεδομένα, ενώ τα πράγματα όπως θα δούμε στη σειρά του MEGA «Ταμπού» δυσκολεύουν εξαιτίας των σχέσεων που έχουν με κάποιους από τους κατηγορούμενους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης απορρίπτει την Εύα

Εντωμεταξύ ο καθηγητής βρίσκει διέξοδο στη δουλειά του, ενώ κοντά του έχει έναν έμπιστο φίλο και συνάδελφο που ακούει πάντα τη συμβουλή του.

Από την άλλη έχει πολύ καλές σχέσεις με τις φοιτήτριές του που υποδύονται η Χρύσα Μιχαλοπούλου, η Μαρίλια Μητρούση, η Νίκη Βακάλη και η Σεμέλη Μητροπούλου, με μια από τις οποίες θα συνάψει και ερωτικό δεσμό.

Καθώς όλοι τελικά γνωρίζονται μεταξύ τους, δεν θα είναι δύσκολο να ξεπεραστούν τα ταμπού που νιώθουν και να έρθουν στο φως τα πραγματικά πρόσωπα των ηρώων….

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *