Κώστας Νικούλι: Επιστρέφει μέσα από δύο σειρές – Οι σκοτεινοί ρόλοι του

 

Κώστας Νικούλι: Επιστρέφει μέσα από δύο σειρές – Οι σκοτεινοί ρόλοι του

Κώστας Νικούλι: Επιστρέφει μέσα από δύο σειρές – Οι σκοτεινοί ρόλοι του

 

Κι όμως, ο Κώστας Νικούλι, ο ηθοποιός που αγαπήσαμε πολύ στη σειρά “Σασμός” στον ρόλο του Πέτρου, επιστρέφει στην τηλεόραση τη νέα σεζόν και μάλιστα σε δύο σειρές! Τι θα δούμε και ποιοι θα είναι οι.. ρόλοι του;

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του MEGA, με τίτλο “Οι Αθώοι” και συμπρωταγωνίστρια την “αδελφή” του, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Μαρίνα καταρρέει στο σημείο που πέθανε ο Πετρής

Πρόκειται για μια σειρά εποχής υψηλών προδιαγραφών, που αναμένεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το 2025 και φέρει τις υπογραφές δύο ξεχωριστών δημιουργών, του Νίκου Κουτελιδάκη (σκηνοθεσία) και της Ελένης Ζιώγα (σενάριο-μεταφορά), οι οποίοι άντλησαν την έμπνευσή τους από το κλασικό αριστούργημα του σπουδαίου Έλληνα λογοτέχνη Κωνσταντίνου Θεοτόκη, «Κατάδικος».

Νωρίτερα από αυτό, θα τον δούμε στη σειρά “Ο Τιμωρός”, με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λάλο. Σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers, ο Κώστας Νικούλι έρχεται με έναν ρόλο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Από φίλοι, καταλήγουν στο κρεβάτι

Επομένως, τη νέα σεζόν 2024-2025, ο Κώστας Νικούλι θα παίζει σε δύο σειρές, ενσαρκώνοντας ρόλους που θα συζητηθούν και θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *