Η Γη της Ελιάς Spoiler: Θα κρατήσει το μωρό ή όχι; Η Άννα σε δίλημμα

 

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Θα κρατήσει το μωρό ή όχι; Η Άννα σε δίλημμα

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Θα κρατήσει το μωρό ή όχι; Η Άννα σε δίλημμα

 

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στον τέταρτο κύκλο της σειράς του ΜEGA, Η Γη της Ελιάς μιας και η Άννα μένει έγκυος, αλλά σκέφτεται κατευθείαν το ενδεχόμενο της έκτρωσης.

Αρχικά, η κοπέλα αρχίζει να έχει κάποια συμπτώματα κι ενώ όλοι της λένε να πάει να κάνει εξετάσεις για να δει μήπως είναι έγκυος, εκείνη αρνείται και δεν θέλει καν να το σκέφτεται. Ωστόσο, μέρα την μέρα, δέχεται όλο και μεγαλύτερη πίεση από τους δικούς της και τελικά αποφασίζει να κάνει εξετάσεις.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί τον φόνο στον Παπά Μιχάλη και μπαίνει φυλακή

Μάλιστα, πέφτει από τα σύννεφα, καθώς μαθαίνει πράγματι πως είναι έγκυος και δεν αντιδρά καθόλου καλά ενώ ενώ σκέφτεται ακόμα και να μην το κρατήσει. Αμέσως μετά, η Άννα το ανακοινώνει στον Πότη και εκείνος φυσικά πετάει από την χαρά του, όμως η κοπέλα παραμένει διστακτική και φοβισμένη.

Ωστόσο, με τον καιρό, η ίδια πείθεται και μάλιστα γίνεται όλο και πιο σίγουρη.

Έτσι, όπως θα δούμε στον τέταρτο κύκλο της σειράς του ΜEGA, Η Γη της Ελιάς η Άννα παρά την αρχική της απόφαση να προχωρήσει σε έκτρωση, τελικά θα ανυπομονεί να γίνει μανούλα και να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον Πότη. Η Γη της Ελιάς Spoiler: Θα κρατήσει το μωρό ή όχι; Η Άννα σε δίλημμα

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς, 48-49: η Μαργαρίτα είναι σίγουρη πως ο Αλέξης έχει αυτοκτονήσει

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *