Η Γη της Ελιάς: Η κατάσταση ξεφεύγει – Μέχρι που θα φτάσουν;

 

Η Γη της Ελιάς: Η κατάσταση ξεφεύγει – Μέχρι που θα φτάσουν;

Η Γη της Ελιάς: Η κατάσταση ξεφεύγει – Μέχρι που θα φτάσουν;

 

Η φιλική σχέση που αναπτύσσει η Αριάδνη με τον Κουράκο εξελίσσεται σε ερωτική στον 4ο κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς», κάτι το οποίο θα φέρει μεγάλες αναταραχές στη συνέχεια, αφού ο Στάθης και η Ιουλία θα είναι αντίθετοι. Η Γη της Ελιάς: Η κατάσταση ξεφεύγει – Μέχρι που θα φτάσουν;

Στάθης και Ιουλία δεν μπορούν να δεχτούν τη σχέση της Αριάδνης στη γη της ελιάς

Ο Κουράκος και η Αριάδνη που έρχονται όλο και πιο κοντά, αφήνονται στο πάθος τους και γίνονται ζευγάρι. Αν και προσπαθούν στην αρχή να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους, γιατί ντρέπονται να κυκλοφορούν ανοιχτά στη Μάνη αφού ο Γιώργης είχε κάποτε μεγάλη και δυνατή σχέση με την Ιουλία, σύντομα τα νέα μαθαίνονται.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Καλλιόπη ανοίγει ξανά τη βεντέτα με τους Βρουλάκηδες

Ο Στάθης φυσικά, αλλά και η Ιουλία δε θα μπορέσουν να δεχτούν αυτή τη σχέση, αφού ο Κουράκος είναι ο πρώην σύζυγός της. Δεν είναι δυνατό να τα φτιάξει με την κόρη της, η οποία μάλιστα είναι και αρκετά χρόνια μικρότερή του.

Κάποια στιγμή ο Στάθης και η Ιουλία ξεσπούν και αρχίζει σύγκρουση ανάμεσα σε εκείνους και την Αριάδνη, ενώ ο Στάθης όπως θα δούμε στον 4ο κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» τα βάζει και με τον Κουράκο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το τέλος της Ευτυχίας στη σειρά

Άραγε μέχρι που θα φτάσει η διαμάχη ανάμεσά τους; Θα είναι μόνο στα λόγια ή οι δυο άντρες θα πιαστούν στα χέρια;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *