Η Γη της Ελιάς: Πόσο ομαλή θα είναι η επιστροφή της στη Μάνη;

 

Η Γη της Ελιάς: Πόσο ομαλή θα είναι η επιστροφή της στη Μάνη;

Η Γη της Ελιάς: Πόσο ομαλή θα είναι η επιστροφή της στη Μάνη;

 

Η Ιουλία όπως θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του 4ου κύκλου της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς» επιστρέφει στη Μάνη. Τα πράγματα όμως δεν θα είναι έτσι όπως τα φανταζόταν. Η Γη της Ελιάς: Πόσο ομαλή θα είναι η επιστροφή της στη Μάνη;

Συγκρούσεις ανάμεσα σε κόρη, μάνα και πατέρα στη Γη της Ελιάς

Όταν ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η Ιουλία αποφάσισε να πάει στην Κηφισιά να γεννήσει εκεί το παιδί του Στάθη, καθώς θέλησε να αποφύγει τα κουτσομπολιά των κατοίκων της Αρεόπολης γενικά, αλλά και ειδικά την κακογλωσσιά της Αρετής που πάντα κάτι έχει να πει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Ο Αστέρης τα σπάει όλα: «Πώς μπόρεσες Αργυρώ;»

Όπως έχουμε δει η Ιουλία γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και έγινε ευτυχισμένη, ενώ ο Στάθης και η Αριάδνη πετούσαν στα σύννεφα με τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας. Το ίδιο χάρηκε βέβαια και η Βασιλική παρά τις δύσκολες στιγμές που περνούσε.

Οι μήνες περνούν και η Ιουλία όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς» αποφασίζει να γυρίσει τη Μάνη καθώς πρέπει να οργανώσει μαζί με τον Στάθη τον γάμο τους που θα γίνει το φθινόπωρο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Αργυρώ επιτίθεται στη Σεμίνα

Μάλιστα η Αριάδνη της ετοιμάζει ένα πάρτι έκπληξη για να την καλωσορίσουν. Το πρώτο διάστημα όλα είναι μια χαρά. Το ζευγάρι απολαμβάνει όμορφες στιγμές, ενώ οι κόρες του Στάθη ξετρελαίνονται με το μικρό τους αδερφάκι.

Εντωμεταξύ η Αριάδνη έχει αρχίσει να έρχεται κοντά με τον Κουράκο και η σχέση τους από το φιλικό επίπεδο περνάει στο ερωτικό. Αυτό βέβαια σοκάρει την Ιουλία και τον Στάθη καθώς δεν μπορούν να δεχτούν ότι ο πρώην άντρας της έχει σχέση με την κόρη της, ενώ την ίδια στιγμή η Αριάδνη είναι αποφασισμένη να μην κάνει πίσω.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *