Δημήτρης Λάλος: Όσα δεν ξέραμε για τον Τιμωρό του ALPHA

 

Δημήτρης Λάλος: Όσα δεν ξέραμε για τον Τιμωρό του ALPHA

Δημήτρης Λάλος: Όσα δεν ξέραμε για τον Τιμωρό του ALPHA

 

Μια νέα σειρά ετοιμάζεται να βγει στον ALPHA την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν με τίτλο «Ο Τιμωρός» και πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λάλο.

Η σειρά είναι βασισμένη στο πολυδιαβασμένο βιβλίο του Αλέξανδρου Δουμά, ο “Κόμης Μόντε Κρίστο” όπου ο κεντρικός ήρωας της ιστορίας βιώνει μία ανείπωτη προδοσία από το στενό του περιβάλλον και ζητάει εκδίκηση.

Μια προδοσία ενορχηστρωμένη από τον αδελφικό του φίλο, που ερμηνεύει ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Θύμα αυτής της πλεκτάνης, ο ήρωας βρίσκεται ένοχος για ένα έγκλημα που δεν έκανε, αλλά καλείται να πληρώσει ακριβά. Φυλακίζεται και χάνει τα πάντα: την οικογένειά του, τη γυναίκα που αγαπάει, τη ζωή του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή φεύγει για την Αθήνα

Ας μάθουμε λοιπόν λίγα παραπάνω πράγματα για την ζωή του Τιμωρού του ALPHA, Δημήτρη Λάλου

Ο Δημήτρης Λάλος έγινε αριχκά ευρέως γνωστός μέσα από τη σειρά «Σιωπηλός δρόμος» του Mega και έπειτα μέσα από την σειρά «Σασμός« του ALPHA, ωστόσο είναι ένας ηθοποιός που έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο.

Ιδρυτικό μέλος του Θεάτρου Επί Κολωνώ, μεταφραστής και ιδρυτής του Tempus Verum – Εν Αθήναις, ο Δημήτρης Λάλος έχει γεννηθεί στον Βόλο. Εζησε εκεί μέχρι την ηλικία των 8 ετών και στη συνέχεια μετακόμισε με την οικογένειά του στη Γερμανία από όπου και επέστρεψε όταν ενηλικιώθηκε.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 91, 92, 93, 94, 95

Στην πραγματική του ζωή, ο ηθοποιός είναι πατέρας. Υπήρξε παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Ελενα Μαυρίδου και το 2017 απέκτησαν μαζί μια κόρη. Πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε το διαζύγιο του και φημολογείται πως είναι ζευγάρι με την Μαριλίτα Λαμπροπούλου, χωρίς να το έχει επιβεβαιώσει κανείς κανείς από τους δυο. Ο ίδιος είναι χορτοφάγος, μια απόφαση που πήρε με αφορμή την ταινία «Καλαζάρ» που σκηνοθέτησε.

Από την νέα τηλεοπτική σεζόν, ο Δημήτρης Λάλος θα είναι ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς του ALPHA, «Ο Τιμωρός», που αναμένεται να συναρπάσει το τηλεοπτικό κοινό.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *