Από αστυνόμος στη Γη της Ελιάς, αντροχωρίστρα στα Παιχνίδια Εκδίκησης

 

Από αστυνόμος στη Γη της Ελιάς, αντροχωρίστρα στα Παιχνίδια Εκδίκησης

Από αστυνόμος στη Γη της Ελιάς, αντροχωρίστρα στα Παιχνίδια Εκδίκησης

 

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου αφήνει την Βασιλική του Σασμού και αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της νέας σειράς του ΑΝΤ1, Παιχνίδια εκδίκησης όπου βασίζεται στο format της διάσημης σειράς του BBC, Dr Foster και θα είναι η σύγχρονη εκδοχή της Μήδειας.

 

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Νίκος Κουρής θα είναι το πρωταγωνιστικό ζευγάρι ενώ αυτό το διάστημα βρίσκονται σε συζητήσεις και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές που θα πλαισιώσουν το σενάριο που υπογράφει ο Γιάννης Σκαραγκάς και τη σκηνοθεσία ο Αλέκος Κυράνης.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το κύκλωμα Δημοσθένη ληστεύει την Αριάδνη;

Μάλιστα, ανάμεσα στα ονόματα που έχουν έρθει στη δημοσιότητα είναι κι αυτό της Μελίνας Κόντη που αποχώρησε από τη Γη της Ελιάς λίγο πριν το τέλος του γ κύκλου και θα υποδυθεί την αντίζηλο της Μαριλίτας Λαμπροπούλου και κύριο στόχο για την εκδίκησή της.

 

Από αστυνόμος στη Γη της Ελιάς, αντροχωρίστρα στα Παιχνίδια Εκδίκησης

Συγκεκριμένα, είναι η ερωμένη του κτηματομεσίτη συζύγου της γιατρού και θα ζήσει στιγμές χωρίς έλεος όταν ξεκινήσει να εφαρμόζει το σχέδιο της η γιατρός.

Από αστυνόμος στην Γη της Ελιάς, αντροχωρίστρα στα Παιχνίδια Εκδίκησης

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Να βράσω τα παντελόνια που φοράς»

Η τελευταία έχει μια τέλεια ζωή και όλα είναι εξαιρετικά τακτοποιημένα γύρω της. Το σπίτι, η δουλειά στο νοσοκομείο, τα παιδιά, ο σύζυγος και είναι παντρεμένη με έναν 40χρονο κτηματομεσίτη, χαρακτήρα ανάλογο του Ιάσωνα.

Η γιατρός είναι μια ικανή και αξιοσέβαστη επαγγελματίας, άνθρωπος που την εμπιστεύονται όλοι και ταυτόχρονα είναι και μια αφοσιωμένη μητέρα και σύζυγος. Όλα ξεκινούν όταν η γιατρός θα ανακαλύψει πως ο σύζυγός της έχει ερωτικό δεσμό για δύο χρόνια με μια φοιτήτρια.

Η σειρά Παιχνίδια Εκδίκησης έρχεται στον ΑΝΤ1 και αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *