Η Γη της Ελιάς: Η μεγάλη αλλαγή της Ειρήνης – Τους αφήνει άφωνους

 

Η Γη της Ελιάς: Η μεγάλη αλλαγή της Ειρήνης – Τους αφήνει άφωνους

Η Γη της Ελιάς: Η μεγάλη αλλαγή της Ειρήνης – Τους αφήνει άφωνους

 

Μία μεγάλη αλλαγή θα δούμε στην Ειρήνη Καπερνάρου στον τέταρτο κύκλο στη “Γη της Ελιάς” που αναμένεται να τους αφήσει όλους άφωνους.

Η Ξένια και το μωρό της ανακαλύπτονται τελικά και ο Δημοσθένης, μαζί με την Ασπασία, θα βρεθούν μπροστά της διεκδικώντας το παιδί. Ο Δημοσθένης μάλιστα δεν θα διστάσει να την απειλήσει.

Η Γη της Ελιάς: Η μεγάλη αλλαγή της Ειρήνης- Τους αφήνει όλους άφωνους

Κι αυτή η απειλή θα έχει άρωμα θανάτου, αφού την βάζει το όπλο στο κεφάλι και να την διατάζει να του δώσει το παιδί του, όπως είχαν συμφωνήσει. Η Ξένια με κλάματα, αφού δεν θέλει να αποχωριστεί το μωρό, αναγκάζεται να του δώσει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Άσπα σώζει τους Σταματάκηδες – Σε σοκ η Μαρίνα

Στην άλλη γωνία, η Ασπασία σοκαρισμένη και τρομαγμένη κοιτάζει την στιγμή και ως έναν βαθμό, δείχνει συμπόνια, ως μάνα στην Ξένια. Ο Δημοσθένης όμως καταφέρνει να της το πάρει και μία νέα καθημερινότητα περιμένει τους Καπερνάρους, πίσω στην Μάνη.

Μεγάλη χαρά έχει η Ασπασία που θα μεγαλώσει αυτό το παιδί τελικά κι ο Δημοσθένης της υπόσχεται πως θα προσλάβει και μία γυναίκα να την βοηθάει. Το κλίμα της χαράς όμως γρήγορα θα ανατραπεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το άδοξο τέλος της Αρετής στο φετινό κύκλο

Η Ειρήνη, θα αλλάξει συμπεριφορά, καθώς δεν θέλει σπίτι της το παιδί αυτό. Το είχε εκφράσει από την αρχή άλλωστε στον Δημοσθένη και θα το υπενθυμίσει ξανά, μέσα από ξεσπάσματα κι οργή.

Μάλιστα, η Ειρήνη θα τους αφήσει όλους άφωνους, εκβιάζοντας την οικογένειά της και ετοιμάζοντας ένα σχέδιο για να διώξει το μωρό από το σπίτι.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *