Η Γη της Ελιάς: Όλη η περιουσία της εξαφανίζεται σε λίγα λεπτά

 

Η Γη της Ελιάς: Όλη η περιουσία της εξαφανίζεται σε λίγα λεπτά

Η Γη της Ελιάς: Όλη η περιουσία της εξαφανίζεται σε λίγα λεπτά

 

Αντιμέτωπη με τραγικά γεγονότα θα έρθει η Αθηνά στον τέταρτο κύκλο της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς μιας και όλη της η περιουσία θα χαθεί μέσα σε λίγα λεπτά.

Συγκεκριμένα, μετά την επέμβαση της πυροσβεστικής η φωτιά σβήνει τελείως και τότε η Αθηνά και ο Τζον συνειδητοποιούν το μέγεθος της καταστροφής και εκείνη προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί.

Μάλιστα, αντιλαμβάνεται πως έχει χάσει όλη την ακίνητή της περιουσία και λυγίζει ενώ μαθαίνει ότι το ίδιο συνέβη με το σπίτι του Ισίδωρου. Έτσι, καταλαβαίνει πως κάποιος ηθελημένα προσπάθησε να τους βλάψει και σκέφτεται ότι πιθανότατα οι Βρεττάκοι έχουν γίνει στόχος επικίνδυνων κακοποιών που θέλησαν να διαλύσουν την ισχυρότερη οικογένεια της Μάνης.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς: Η Άννα Και Ευτυχία Αντιμέτωπες Μέσα Από Έναν Τσακωμό Που Θα Της Διχάσει

Ωστόσο, το μυαλό της δεν πηγαίνει στον πραγματικό ένοχο, την Αμαλία.

Από τις έρευνες φαίνεται ότι και στα δυο σπίτια είχαν μπει εκρηκτικοί μηχανισμοί, ενώ ο πραγματογνώμονας την ενημερώνει ότι το κόστος της καταστροφής είναι πολλών χιλιάδων ευρώ για αυτό και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MyTV, για να ξαναφτιάξει το σπίτι της θα πρέπει να πουλήσει ένα μερίδιο της από την επιχείρηση ή να δανειστεί ένα πολύ μεγάλο ποσό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ανένδοτος ο Λυκούργος ζητά και επισήμως…

Η Μαργαρίτα και ο Τζον την στηρίζουν όσο περισσότερο μπορούν, όμως η γυναίκα είναι έτοιμη να καταρρεύσει, μιας και παράλληλα με όλα αυτά, προσπαθεί να προστατέψει και την ευαίσθητη Φιλιώ από τις συνέπειες που έχει το συμβάν στην ψυχολογία της, ενώ φοβάται ότι ο εφιάλτης δεν έχει ακόμα τελειώσει.

Η Αθηνά είναι τρομοκρατημένη για ένα επόμενο χτύπημα, ενώ τρέμει ακόμα και για τη ζωή τη δική της αλλά και των αγαπημένων της, όπως θα δούμε στο τέταρτο κύκλο της σειράς Η Γη της Ελιάς…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *