Γιούλικα Σκαφιδά: Ο σκοτεινός ρόλος της στη «Μάγισσα»

 

Γιούλικα Σκαφιδά: Ο σκοτεινός ρόλος της στη «Μάγισσα»

Γιούλικα Σκαφιδά: Ο σκοτεινός ρόλος της στη «Μάγισσα»

 

Η Γιούλικα Σκαφιδά εισβάλλει στον δεύτερο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα-Φλεγόμενη Καρδιά», με έναν ρόλο σκοτεινό και ιδιαίτερο.

Τη φετινή σεζόν, μας καθήλωσε με την ερμηνεία της, ως Μάγια Αρδίτη στις ”Ψυχοκόρες” αλλά την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα υποδυθεί έναν ρόλο διαφορετικό και ανατρεπτικό.

Γιούλικα Σκαφιδά: Ο σκοτεινός ρόλος της στη «Μάγισσα»

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς θα μας ταξιδέψει 100 χρόνια πίσω, στην Ενετοκρατούμενη Μάνη και θα δούμε τους προγόνους Λασκαραίων και Γερακάρηδων.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος γλιτώνει – Το μωρό χαροπαλεύει

 

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν 2024-2025 το καστ πλαισιώνεται από την Μαρία Κίτσου, τον Μελέτη Ηλία, τον Γιώργο Παπαγεωργίου, τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, την Γιούλικα Σκαφιδά, τον Γιάννη Ποιμενίδη, τον Σπύρο Τσεκούρα, την Έλενα Σαλαμπάση, την Ελένη Σακκά, την Ερυφίλη Κιτζόγλου και τον Αλέξανδρο Πιεχόβιακ.

 

Ο ρόλος της Γιούλικα Σκαφιδά στη «Μάγισσα-Φλεγόμενη Καρδιά»

Όπως δήλωσε η ίδια η ηθοποιός στη παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1 για τη σεζόν 2024-2025, θα υποδυθεί τη Λεώνη, στην Μάνη του 1710.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών: Συνεχίζονται οι ανατροπές-Ο Ντίνος καταστρέφει τη Βικτώρια

Μία ηρωίδα απόκοσμη, με περίεργες συνήθειες, μεταφυσικά χαρακτηριστικά αλλά πολύ ανθρώπινη. «Θα της δώσω ψήγματα ανθρωπιάς, καλοσύνης και ευαισθησίας, όσο σκοτεινή κι αν είναι κι όσο κι αν την μισούν οι υπόλοιποι ήρωες της σειράς, ελπίζω εσείς να την αγαπήσετε γι’ αυτό της το σκοτάδι».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *