Θανάσης Πατριαρχέας για Ηλέκτρα: «Έρχονται καταιγιστικά επεισόδια»

 

Θανάσης Πατριαρχέας για Ηλέκτρα: «Έρχονται καταιγιστικά επεισόδια»

Θανάσης Πατριαρχέας για Ηλέκτρα: «Έρχονται καταιγιστικά επεισόδια»

 

Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς της ΕΡΤ, “Ηλέκτρα”, έχουν ξεκινήσει και ο Θανάσης Πατριαρχέας αποκάλυψε πως έρχονται καταιγιστικά επεισόδια.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τρίτης (17/7), ο ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια παρασκηνιακή φωτογραφία με την τηλεοπτική του μητέρα, Λουκία Παπαδάκη, προμηνύοντας ραγδαίες εξελίξεις στα νέα επεισόδια.

“Λοιπον ειμαστε εδω γεροι δυνατοι με θεαρα Λουκια Παπαδακη και το παγουρινο της. Ηλεκτρα β σεζον!!!μετα τη μεγαλη επιτυχια της πρωτης σεζον ερχονται καταιγιστικα επεισοδια.

Οσοι δεν προλαβατε καθε μερα εχει διωρη τηλεταινια (35 στο συνολο!!!) στην ερτ1 για να κανετε την επαναληψη σας!”, έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης του ο Θανάσης Πατριαρχέας για τον δεύτερο κύκλο της Ηλέκτρας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Σταματάει το Πάσχα – Ποιες μέρες θα προβληθεί;

 

 

Στα νέα επεισόδια θα δούμε το σκληρό φως του ήλιου φωτίζει το μικρό νησί της Αρσινόης. Ένοχα μυστικά, προδοσίες, εγκλήματα, έρχονται στο φως. Ο καθρέφτης γυρνάει ανάποδα. Ο Σωτήρης, προδομένος από γυναίκα, πατέρα κι αδερφό, θα γίνει από θύμα θύτης. Οι επιλογές του σε αυτό το ταξίδι εκδίκησης θα τον οδηγήσουν στο μοιραίο τέλος.

Ο Νικόλας, σ’ ένα ειρωνικό γύρισμα της μοίρας, θα γίνει από θύτης θύμα μιας αδίστακτης γυναίκας. Η Νέμεσις είναι εδώ για τον Νικόλα μα και για την Ηλέκτρα, που πρόδωσε τον Σωτήρη, αλλά και προδόθηκε από τον Παύλο.

Ο αρραβώνας της κόρης της μαζί του θα είναι το μεγαλύτερο χτύπημα που έχει δεχτεί ποτέ στη ζωή της.

Θα τ’ αντέξει; Ηλέκτρα, Σωτήρης, Παύλος, Νεφέλη και Νικόλας παλεύουν να ζήσουν, να λησμονήσουν, ν’ αγαπηθούν, να εκδικηθούν, να εξιλεωθούν. Όλοι τους έρμαια της μοίρας μα και των επιλογών τους. Καθένας στον πόνο του, καθένας στη μοναξιά του μα και στην οργισμένη εκδίκησή του… Στο τέλος, ποιος θα νικήσει, μα και ποιος θα διαλύσει;

Τι θα απομείνει; Ραγισμένες ψυχές, σκόρπια κομμάτια χάους που μονάχα ένα χέρι θεϊκό θα μπορέσει να συναρμολογήσει.

Οι νέοι χαρακτήρες που έρχονται στη σειρά «Ηλέκτρα»: Αλεξάνδρα Παντελάκη (Δέσπω Καραβά), Ηλιάνα Μαυρομάτη (Αγνή Ντούτση), Σπύρος Σταμούλης (Αλέξης Μπόγρης).

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *