Η Μάγισσα – Κίτσου: «Όταν διάβασα το σενάριο έπαθα σοκ γιατί…»

 

Η Μάγισσα – Κίτσου: «Όταν διάβασα το σενάριο έπαθα σοκ γιατί…»

Η Μάγισσα – Κίτσου: «Όταν διάβασα το σενάριο έπαθα σοκ γιατί…»

 

Δηλώσεις για τον ρόλο της στη σειρά «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά» παραχώρησε η Μαρία Κίτσου, μέσα από ένα βίντεο που προβλήθηκε στην παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1.

Η ηθοποιός όπως γνωρίζουμε εδώ και καιρό πρωταγωνιστεί στην πρώτη prequel σειρά της ελληνικής τηλεόρασης και δείχνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για το νέο της αυτό επαγγελματικό βήμα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το ένοχο παρελθόν του χτυπάει την πόρτα

Μάγισσα Κίτσου δηλώσεις

Είμαι ένας χαρακτήρας αινιγματικός. Είμαι ενθουσιασμένη με τη συμμετοχή μου στη ‘Μάγισσα’.

Ειδικά η μαγεία είναι κάτι που με γοητεύει πάρα πολύ, από πάντα. Το σενάριο όταν το διάβασα έπαθα σοκ, γιατί είναι κάτι που δεν έχω ξαναδιαβάσει ποτέ, ούτε σε μυθιστορήματα, ούτε σε τίποτα.

ένα απίστευτο crime story, μια αναδρομή στο 1710. Μια αχαρτογράφητη εποχή της Ελλάδας. Πάμε να δημιουργήσουμε κάτι πολύ ηρωϊκό με μεράκι.

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς – Ισμήνη: «Φίλιππε, θέλω να με βοηθήσεις»

Είμαι πολύ ευτυχισμένη που συνεργάζομαι ξανά με την Μελίνα (Τσαμπάνη), τον Πέτρο (Καλκόβαλη) και τον Λευτέρη (Χαρίτου) και με όσους είχαμε δουλέψει μαζί και στις Άγριες Μέλισσες’. Και δείτε μας δε θα χάσετε!», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Κίτσου στις δηλώσεις της για τον ρόλο της στη σειρά «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *