Η Γη της Ελιάς Spoiler: Τρέμει για την ίδια της τη ζωή

 

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Τρέμει για την ίδια της τη ζωή

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Τρέμει για την ίδια της τη ζωή

 

Δύσκολες στιγμές έρχονται για την Αθηνά στα νέα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», καθώς έρχεται αντιμέτωπη με την καταστροφή που προκάλεσε η πυρκαγιά στο σπίτι της, ενώ φοβάται ότι θα υπάρχει και συνέχεια.

 

Τρέμει ακόμα και για τη ζωή τη δική της αλλά και των αγαπημένων της

Μετά την επέμβαση της πυροσβεστικής η φωτιά σβήνει τελείως και τότε η Αθηνά και ο Τζον συνειδητοποιούν το μέγεθος της καταστροφής και εκείνη προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί. Συνειδητοποιώντας ότι έχει χάσει όλη την ακίνητή της περιουσία λυγίζει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Καλλιόπη: «Αυτός είναι ο φονιάς του πατέρα σας!»

Παράλληλα μαθαίνει ότι το ίδιο συνέβη με το σπίτι του Ισίδωρου.

Τότε η Αθηνά όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς» αντιλαμβάνεται ότι κάποιος ηθελημένα προσπάθησε να τους βλάψει και σκέφτεται ότι πιθανότατα οι Βρεττάκοι έχουν γίνει στόχος επικίνδυνων κακοποιών που θέλησαν να διαλύσουν την ισχυρότερη οικογένεια της Μάνης, ενώ το μυαλό της δεν πηγαίνει στον πραγματικό ένοχο, την Αμαλία που θέλησε να τους εκδικηθεί.

Από τις έρευνες φαίνεται ότι και στα δυο σπίτια είχαν μπει εκρηκτικοί μηχανισμοί, ενώ ο πραγματογνώμονας την ενημερώνει ότι το κόστος της καταστροφής είναι πολλών χιλιάδων ευρώ. Έτσι σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, για να ξαναφτιάξει το σπίτι θα πρέπει να πουλήσει ένα μερίδιο της από την επιχείρηση ή να δανειστεί ένα πολύ μεγάλο ποσό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Έγκυος η Ευτυχία – Ποιος είναι ο πατέρας;

Εντωμεταξύ προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της για να προστατέψει την ευαίσθητη Φιλιώ από τις συνέπειες που έχει το συμβάν στην ψυχολογία της, ενώ φοβάται ότι ο εφιάλτης δεν έχει ακόμα τελειώσει. Είναι τρομοκρατημένη για ένα επόμενο χτύπημα, ενώ τρέμει ακόμα και για τη ζωή τη δική της αλλά και των αγαπημένων της.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *