Ο Τιμωρός: Στόχος του η απόλυτη τιμωρία αυτών που τον έβλαψαν

 

Ο Τιμωρός: Στόχος του η απόλυτη τιμωρία αυτών που τον έβλαψαν

Ο Τιμωρός: Στόχος του η απόλυτη τιμωρία αυτών που τον έβλαψαν

 

Με ανυπομονησία περιμένουμε τη νέα σύγχρονη δραματική σειρά του Alpha «Ο Τιμωρός» σε πρωτότυπο σενάριο του Γιώργου Κόκουβα (πλοκές Μαίρη Ζαφειροπούλου, Β.Χ. Σπηλιόπουλος).

 

Ο μόνος λόγος για να ζήσει είναι η εκδίκηση!

Ο πρωταγωνιστής της σειράς που τον υποδύεται ο Δημήτρης Λάλος, είναι κάποιος ο οποίος βιώνει μία ανείπωτη προδοσία από το στενό του περιβάλλον, μια προδοσία ενορχηστρωμένη από τον αδελφικό του φίλο. Θύμα αυτής της πλεκτάνης, ο ήρωας βρίσκεται ένοχος για κάτι που δεν έκανε αλλά πλήρωσε ακριβά γι’ αυτό.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Η Άννα γίνεται μητέρα από τον μανιακό δολοφόνο

Φυλακίστηκε κι έχασε τα πάντα. Την οικογένειά του, την περιουσία του, αλλά και τη μεγάλη του αγάπη.

Όταν συνειδητοποιεί ποιος ή ποιοι είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή της ζωής του, η αθωότητα των νεανικών του χρόνων δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και την επιθυμία για εκδίκηση. Έρχεται πρώτη φορά αντιμέτωπος πρόσωπο με πρόσωπο με το άγριο στοιχείο της προσωπικότητάς του.

Μετά από πολλά χρόνια, όπως θα δούμε στη σειρά «Τιμωρός» καταφέρνει να ορθοποδήσει κι επιστρέφει για να αποδώσει δικαιοσύνη. Έτσι ξεκινάει μια αναζήτηση αυτών των οποίων τον κατέστρεψαν, θέλοντας να τους τιμωρήσει. Με τα μάτια του ανθρώπου και την εκδικητικότητα του λύκου επιστρέφει ο ήρωας της σειράς.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Αθηνά: «Φοβάμαι ότι θα το πληρώσουμε αυτό»

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *