Από τη «Μάγισσα», στον «Τιμωρό»

 

Από τη «Μάγισσα», στον «Τιμωρό»

Από τη «Μάγισσα», στον «Τιμωρό»

 

Μία αγαπημένη ηθοποιός που απολαύσαμε στη σειρά « Η Μάγισσα» θα πρωταγωνιστήσει στην νέα σειρά του ALPHA «Τιμωρός».

Ο λόγος για την ηθοποιό Γιώτα Αργυροπούλου που απολαύσαμε στον πρώτο κύκλο της Μάγισσας ως την καλόγρια Αγάθη, πιστή φίλη και σύμμαχος της Θεοφανώς.

 

Από τη «Μάγισσα» στον «Τιμωρό»

Η σύγχρονη δραματική σειρά του ΑLPHA “Τιμωρός” με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λάλο, έρχεται να μας καθηλώσει με την ιστορία εκδίκησης ενός άντρα που αδικήθηκε από τα κοντινά του πρόσωπα.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 86 , 87 , 88 , 89 ,90

Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Σεπτέμβριο, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Κωνσταντάτου και σενάριο Γιώργου Κόκουβα. Εκτός από τον Δημήτρη Λάλο, θα δούμε σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, την Μαρία Καλογήρου, τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο, την Γιώτα Αργυροπούλου, τον Νίκο Γκέλια, την Ελεάννα Στραβοδήμου, κ.α.

Ο ήρωας βρίσκεται ένοχος για κάτι που δεν έκανε αλλά πλήρωσε ακριβά γι αυτό. Η αθωότητα των νεανικών του χρόνων δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και τον πόθο να εκδικηθεί αυτούς που τον πρόδωσαν, που κατέστρεψαν τη ζωή του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο θάνατος του Στάθη και η επεισοδιακή έξοδος

Μέσα από αυτή τη συνειδητότητα οδηγείται σε σκοτεινές ατραπούς, επιστρέφει στα αρχέγονα ένστικτα, κι έρχεται πρώτη φορά αντιμέτωπος πρόσωπο με πρόσωπο με το άγριο στοιχείο της προσωπικότητάς του.

Παίρνει το ηθικό δίκαιο στα χέρια του και ξεκινάει μια αναζήτηση αυτών των οποίων των έβλαψαν, με στόχο την απόλυτη τιμωρία τους. Ο μόνος λόγος για να ζήσει: η εκδίκηση!

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *