Η Γη της Ελιάς: Αψηφούν τα εμπόδια και μένουν μαζί

 

Η Γη της Ελιάς: Αψηφούν τα εμπόδια και μένουν μαζί

Η Γη της Ελιάς: Αψηφούν τα εμπόδια και μένουν μαζί

 

Ο αστυνόμος Κουράκος και η Αριάδνη αψηφούν τα εμπόδια και αποφασίζουν να μείνουν μαζί στα νέα επεισόδια στην σειρά “Η Γη της Ελιάς”.

Η Αριάδνη είναι ακόμη ερωτευμένη με τον Χρήστο, αλλά δεν βλέπει να αλλάζει η κατάσταση και νιώθει απεγνωσμένη. Ο Κουράκος όμως θα εισβάλλει για τα καλά στη ζωή της κοπέλας.

Ξεκίνησαν ως καλοί φίλοι, αλλά φαίνεται πως τα συναισθήματα θα τους συνεπάρουν, θα ζήσουν μία καυτή βραδιά κι θα γίνουν ζευγάρι, ζώντας τον απόλυτο έρωτα. Στην αρχή, θα κρατήσουν κρυφό αυτόν τον έρωτα, αλλά όχι για πολύ.

Διαβάστε Επίσης  Η Τελευταία Ώρα – Επεισόδια 11, 12, 13, 14, 15

Η Ιουλία και ο Στάθης θα μάθουν γι’ αυτή την σχέση και θα γίνουν πυρ και μανία. Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η κόρη τους είναι ζευγάρι με τον πρώην άντρα της μητέρας της. «Μας έκανες ρεζίλι», της λένε και επικρατεί πανικός. Όσο κι αν η Αριάδνη προσπαθεί να τους εξηγήσει, εκείνοι δεν δέχονται καμία δικαιολογία.

«Είσαι απαράδεκτη, δεν θα με κάνεις εσύ να μην μπορώ να κυκλοφορήσω στη Μάνη», της φωνάζει ο Στάθης, και μάλιστα δεν αργεί να φτάσει και μέχρι τον Κουράκο, για να ζητήσει εξηγήσεις.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Καταρρακωμένη η Αμαλία με τον Ντίνο

Αριάδνη και Κουράκος δεν θα αφήσουν εύκολα τα όπλα και θα συνεχίσουν να είναι μαζί, καθώς όταν ο Γιώργης ήταν παντρεμένος με την Ιουλία, δεν υπήρχε η Αριάδνη, δεν ήξερε καν η Ιουλία ότι είχε κόρη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *