Exatlon spoiler : Γεμίζει με… Survivor το νέο ριάλιτι του Ατζούν! Μετά τον Κατσούλη μπαίνει και δεύτερος «μύθος» με (μόλις) 5.000 ευρώ την εβδομάδα!

 

Exatlon spoiler : Γεμίζει με... Survivor το νέο ριάλιτι του Ατζούν! Μετά τον Κατσούλη μπαίνει και δεύτερος «μύθος» με (μόλις) 5.000 ευρώ την εβδομάδα!

Exatlon spoiler : Γεμίζει με… Survivor το νέο ριάλιτι του Ατζούν! Μετά τον Κατσούλη μπαίνει και δεύτερος «μύθος» με (μόλις) 5.000 ευρώ την εβδομάδα!

 

Επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο!

Σε διπλό ταμπλό αναμένεται να το πάμε φέτος με τα ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Από την μια το αγαπημένο μας Survivor, ωστόσο πιο πριν θα μπει στη ζωή μας το Exatlon.

Πρόκειται για ένα ριάλιτι του Ατζούν που μοιάζει πάρα πολύ με το Survivor αλλά δεν είναι καινούργιο, αφού σε χώρες, κυρίως της Αμερικής, διεξάγεται κάθε χρόνο. Μεξικό και Κολομβία είναι δύο από τις χώρες που το έχουν υιοθετήσει και φέτος θα κάνει πρεμιέρα και στην Ελλάδα και τον ΣΚΑΙ.

Το Exatlon θα κρατήσει περίπου 3 μήνες, θα διεξαχθεί στον Άγιο Δομίνικο, παρουσιαστής θα είναι θα είναι ο Γιώργος Λιανός και ο νικητής κρίνεται αγωνιστικά. Πιο Survivor δεν γίνεται. Η μόνη διαφορά είναι πως δεν περιέχει τόσο πολύ ριάλιτι και οι παίκτες τρώνε κανονικά και δεν ζουν σε άθλιες συνθήκες στη ζούγκλα.

Διαβάστε Επίσης  Survivor spoiler αποχώρηση 9-4: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτόν ψηφίζουν οι Μαχητές!

Ο πρώτος παίκτης που φαίνεται να πλησιάζει στο Exatlon είναι ο Σάκης Κατσούλης. Άλλωστε ο ίδιο έχει αποκαλύψει πως το θέλει πάρα πολύ και δεν παίζει κανένα λόγο το οικονομικό! Πόσο διαφορετικά να το πει δηλαδή. Αλλά δεν θα είναι μόνος. Αφού όπως ακούγεται μέσα θα βρει έναν φίλο, κοντινό του συμπαίκτη από το Survivor All Star.

 

Exatlon spoiler : Ποιος μύθος του Survivor μπαίνει στο Exatlon

Από την στιγμή που λέμε μύθος αλλά έχει αγωνιστεί στο Survivor All Star σίγουρα βγαίνει από τους υποψηφίους ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ποιος θα μπορούσε να είναι; Πάμε στην αποκάλυψη;

Διαβάστε Επίσης  Survivor 16/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το μεγάλο έπαθλο;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr ψήνεται για να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο, αλλά αυτή την φορά στο Exatlon o Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Το μόνο εμπόδιο είναι ότι ο ίδιος έχει μια ταξιδιωτική εκπομπή , ωστόσο και ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί σ’ αυτό το ριάλιτι που είναι καθαρά αγωνιστικό. Όσο για τα χρήματα

Ακούγεται για 5.000 ευρώ την εβδομάδα. Σας φαίνονται λίγα; Στο Exatlon να ξέρετε δεν παίζουν τα χρήματα του Survivor διότι οι συνθήκες διαβίωσης είναι εξαιρετικές και δεν «πεθαίνουν» της πείνας, ενώ και η διάρκεια του ριάλιτι είναι μικρή.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *