Η Γη της Ελιάς – δ’ κύκλος: Τα αισθήματά τους γίνονται ερωτικά

 

Η Γη της Ελιάς – δ’ κύκλος: Τα αισθήματά τους γίνονται ερωτικά

Η Γη της Ελιάς – δ’ κύκλος: Τα αισθήματά τους γίνονται ερωτικά

 

Τα γυρίσματα για τον 4ο κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» έχουν ξεκινήσει και οι ανατροπές που θα ακολουθήσουν θα είναι πολλές, ανάμεσά τους θα είναι και η ερωτική σχέση που αναπτύσσει η Αριάδνη με τον Κουράκο, η οποία θα φέρει μεγάλες αναταραχές στη συνέχεια. Η Γη της Ελιάς – δ’ κύκλος: Τα αισθήματά τους γίνονται ερωτικά

 

Παραδίνονται σε ένα απίστευτο ερωτικό πάθος

Κουράκος και Αριάδνη νιώθουν άνετα μεταξύ τους και αρχικά κρατούν τη σχέση τους σε φιλικό επίπεδο. Κάποια γεγονότα τούς έφεραν ακόμα πιο κοντά, όπως η διάρρηξη που έγινε στο σπίτι της Ιουλίας, με την Αριάδνη να έρχεται αντιμέτωπη με τους κακοποιούς.

Ο Κουράκος έμεινε κοντά της και μάλιστα έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το πώς είναι η κόρη της Ιουλίας και του Στάθη. Μάλιστα όταν στον γάμο του Τζον και της Αθηνάς επέλεξε την Αριάδνη να χορέψουν αγκαλιά, άφησε να φανεί ότι υποβόσκουν πιο βαθιά αισθήματα, πέρα από μια απλή συμπάθεια και μια φιλία.

Διαβάστε Επίσης  Το κόκκινο ποτάμι. Πρεμιέρα 2/10 όλα όσα θα δούμε

Στον 4ο κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς», αρχίζουν να κάνουν πιο στενή παρέα και μέρα με τη μέρα Κουράκος και Αριάδνη έρχονται ακόμα πιο κοντά. Ο Κουράκος συνειδητοποιεί ότι σκέφτεται συνέχεια την Αριάδνη και νιώθει ότι του γίνεται απαραίτητη.

Από την άλλη η Αριάδνη έχει αρχίσει να απομακρύνεται από τον Χρήστο, καθώς η παρέα του Γιώργη νιώθει ότι την γεμίζει. Γοητεύεται από τον Κουράκο και η τα αισθήματά της μετατρέπονται από φιλικά σε ερωτικά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία πιάνεται μεγάλο κορόιδο

Έτσι σε μια από τις συναντήσεις τους παραδίνονται σε ένα απίστευτο ερωτικό πάθος. Γίνονται ζευγάρι και προσπαθούν στην αρχή να κρατήσουν μυστική τη σχέση τους, αλλά σύντομα η σχέση τους αποκαλύπτεται και κάποιοι γίνονται έξαλλοι.

Συγκεκριμένα, η Ιουλία και ο Στάθης δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η κόρη τους είναι ζευγάρι με τον πρώην άντρα της μητέρας της. Όσο κι αν η Αριάδνη προσπαθεί να τους εξηγήσει, εκείνοι δεν δέχονται καμία δικαιολογία.

Το ζευγάρι όμως που δεν αισθάνεται ότι έχει κάνει κάτι κακό, δεν κάνει πίσω. Ο Γιώργης όταν ήταν παντρεμένος με την Ιουλία, δεν υπήρχε η Αριάδνη και μάλιστα τότε ούτε η Ιουλία γνώριζε ότι είχε κόρη, ενώ το γεγονός ότι ο Γιώργης την έπιασε στο κρεβάτι με τον Στάθη, τον απενοχοποιεί εντελώς.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *