Η Γη της Ελιάς: Θα εξαντληθεί από τις απαιτητικές συνθήκες και…

 

Η Γη της Ελιάς: Θα εξαντληθεί από τις απαιτητικές συνθήκες και…

Η Γη της Ελιάς: Θα εξαντληθεί από τις απαιτητικές συνθήκες και…

 

Καταστροφικές εξελίξεις έρχονται για τον Ισίδωρο στον τέταρτο κύκλο της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς μιας και θα πάρει μια απόφαση που θα του στοιχίσει.

Ο Δήμαρχος, συγκεκριμένα, θα εξαντληθεί από τις απαιτητικές συνθήκες και έτσι θα αρχίσει να μην είναι τυπικός και συνεπής στις υποχρεώσεις του. Μετά την απόλυση της Αμαλίας, τα πράγματα στο γραφείο είναι πολύ πιεστικά και δύσκολα και οι εκκρεμότητες είναι αμέτρητες.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η αποκάλυψη της Δανάης Παππά για τον ρόλο της Θοδώρας

Η Μαρίνα προσωρινά αναλαμβάνει τη θέση της γραμματέως αλλά έχει να αντιμετωπίσει ένα χάος. Έτσι, ο Ισίδωρος, παρατηρώντας όλη αυτή τη κατάσταση, αποφασίζει να λάβει δραστικά μέτρα. Οι συνεχόμενες πιέσεις τον λυγίζουν σωματικά και ψυχικά και τον ωθούν σε μια πολύ σημαντική απόφαση.

Ειδικότερα, όπως διαβάζουμε στο Μytv, δηλώνει την παραίτηση του από τη θέση του Δημάρχου, όντας πια υπερβολικά κουρασμένος.

Η είδηση αυτή σκάει φυσικά σαν βόμβα στην Μάνη και διαδίδεται σε χρόνο ρεκόρ προκαλώντας τρόμο στις πάντες, μιας και καταλαβαίνουν πως ο Ισίδωρος δεν είναι καλά στην υγεία του. Όλοι αναρωτιούνται τι συνέβη στον ισχυρό άντρα ενώ θορυβούνται και οι δικοί του άνθρωποι, οι οποίοι σπεύδουν να τον ρωτήσουν τι συνέβη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αναμέτρηση μέχρι θανάτου Μαθιού- Μπισμπίκη-Ποιος θα βγει νικητής;

Εκείνος με ειλικρίνεια τους εξηγεί πως δεν αντέχει άλλο και η οικογένεια του φυσικά σέβεται την απόφαση του, ενώ η Αμαλία από την άλλη χαίρεται που ο Ισίδωρος αρχίζει να τα χάνει όλα, όπως θα δούμε στον τέταρτο κύκλο της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *