Από το The Voice και το X-Factor, στη νέα σειρά «Ταμπού»

 

Από το The Voice και το X-Factor, στη νέα σειρά «Ταμπού»

Από το The Voice και το X-Factor, στη νέα σειρά «Ταμπού»

 

Σε πυρετό γυρισμάτων βρίσκεται αυτό το διάστημα η νέα σειρά του Mega, Ταμπού, του Ανδρέα Γεωργίου στην οποία θα δούμε να συμμετέχει και μια τραγουδίστρια – παίκτρια του The Voice.

Το Ταμπού είναι μια σκοτεινή σειρά με έντονο αστυνομικό και ερωτικό στοιχείο με καμβά φυσικά την πόλη των Ιωαννίνων. Με φόντο ένα ανεξήγητο έγκλημα, οι πρωταγωνιστές της σειράς θα κληθούν να έρθουν αντιμέτωποι με τα πιο σκοτεινά τους μυστικά.

Η σειρά περιστρέφεται γύρω από μια οικογένεια 4 αδερφών, αλλά και το Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων, όπου και φοιτά μια μεγάλη ομάδα νέων φοιτητών που θα διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξέλιξη του σεναρίου.

Διαβάστε Επίσης  H Mάγισσα: Ο Κανέλλος ερωτευμένος με την Δαμιανή;

Το καστ αποτελείται από σπουδαία ονόματα που αναμένεται να καθηλώσουν με τις ερμηνείες τους. Αρχικά, πρωταγωνίστρια είναι η Χρυσά Μιχαλοπούλου.

Ο Μέμος Μπεγνής υποδύεται τον καθηγητή πανεπιστημίου, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης τον αδελφό του, η Κατερίνα Μισιχρόνη τη σύζυγό του ενώ ανάμεσα στους πρωταγωνιστές βρίσκονται και η Μυρτώ Αλικάκη, η Νίκη Βακάλη και ο Γιωργής Τσαμπουράκης.

Όσον αφορά τους πιο νέους ηθοποιούς, θα δούμε την Αθηνά Ροδίτου που γνωρίσαμε στο Ναυάγιο, τη Μαρίλια Μητρούση που είδαμε στον Παράδεισο των Κυριών, τη Σεμέλη Μητροπούλου που γνωρίσαμε στη σειρά Ο πρώτος από εμάς τον μουσικό, Ιάσονα Χρόνη και τον Θάνο Λάμπρου, που τον γνωρίσαμε στο X Factor και θα υποδυθεί τον γιο του ζεύγους Μπεγνή – Μισιχρόνη.

Διαβάστε Επίσης  FAMAGUSTA: Η ανακοίνωση του MEGA για τη νέα σειρά

Πριν από μερικές ώρες όμως έγινε γνωστό ακόμα ένα όνομα που θα δούμε στους ηθοποιούς του Ταμπού κι αυτό σύμφωνα με το znews είναι η τραγουδίστρια Χριστιάνα Βατίστα που θα αναλάβει τον ρόλο της κόρη του Μέμου Μπεγνή και της Κατερίνας Μισιχρόνη και τηλεοπτικής αδελφή του Θάνου Λάμπρου.

 

 

Την Χριστίνα την γνωρίσαμε στο The Voice το 2018, και που εντυπωσίασε τους κριτές στις blind auditions τραγουδώντας La Boheme.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *