Η Γη της Ελιάς: Αυτή παίρνει τη θέση του Ισίδωρου Βρεττάκου

 

Η Γη της Ελιάς: Αυτή παίρνει τη θέση του Ισίδωρου Βρεττάκου

Η Γη της Ελιάς: Αυτή παίρνει τη θέση του Ισίδωρου Βρεττάκου

 

Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στον τέταρτο κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς», καθώς θα δούμε μια παραίτηση – σοκ στο δήμο της Ανατολικής Μάνης.

Ποιος ή καλύτερα, ποια, παίρνει τη θέση του Ισίδωρου Βρεττάκου;

 

Η οικογένεια των Βρεττάκων και η Αθηνά αποφασίζουν από κοινού να προχωρήσουν σε μια νέα επένδυση που έχει να κάνει με την αγορά ενός ελαιώνα στην περιοχή της Αττικής.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γίνεται μάρτυρας αρπαγής ανηλίκου

Ο Ισίδωρος είναι αναγκασμένος πλέον να μετακινείται συχνά πυκνά μεταξύ Μάνης και Αθήνας για τις ανάγκες των ελαιώνων του. Ο Ισίδωρος δίνει προτεραιότητα στους ελαιώνες του και διαπιστώνει παράλληλα ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί πλέον στα καθήκοντα του ως δήμαρχος.

Έτσι λοιπόν όπως θα δούμε θα οδηγηθεί στην απόφαση να παραιτηθεί από δήμαρχος της Ανατολικής Μάνης προτείνοντας για τη θέση του τη Χάιδω. Η τελευταία παρά τις αρχικές της επιφυλάξεις αποδέχεται τη πρόταση του Ισίδωρου και χρίζεται νέα δήμαρχος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: O Τόλης εκβιάζει την Καλλιόπη

 

Λίγο αργότερα, τα πράγματα θα χειροτερέψουν κι άλλο.

Η Χάιδω επειδή αγνοεί κάποια θέματα του δήμου προσλαμβάνει την Αμαλία – που έχει μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι της τοπικής αυτοδιοίκησης – η οποία γίνεται το δεξί της χέρι. Με τον τρόπο αυτό η Αμαλία καταφέρνει και μπαίνει ξανά στο δημαρχείο αναλαμβάνοντας και πάλι θέση ευθύνης.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *