Η ελληνική σειρά της νέας σεζόν που θα φέρει δάκρυα

 

Η ελληνική σειρά της νέας σεζόν που θα φέρει δάκρυα

Η ελληνική σειρά της νέας σεζόν που θα φέρει δάκρυα

 

Μία σειρά αναμένεται να ξεχωρίσει ανάμεσα σε πολλές, τη νέα σεζόν.

Μία μίνι ιστορία που φέρνει ο ALPHA, αναμένεται να χαρίσει δάκρυα συγκίνησης. Ποια είναι αυτή και γιατί θα κερδίσει την πρώτη θέση στις καρδιές των τηλεθεατών;

“Να με λες Μαμά”, θα πει η Μαρία Κίτσου, στην μικρή Ιωάννα, στη νέα ιστορία του ALPHA. Μία γυναίκα αρκετά δυναμική, απόμακρη και αντικοινωνική, θα καταφέρει να “κλέψει” ένα παιδί, με σκοπό να το σώσει!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 166 , 167 , 168 , 169 , 170 , 171

 

Η ελληνική σειρά της νέας σεζόν που θα φέρει δάκρυα

Η Χρύσα που την υποδύεται η Δήμητρα Βλαγκοπούλου είναι μια γυναίκα που βρίσκεται σε μια κακοποιητική σχέση με τον Τόλη τον οποίο κάνει ο Ιβάν Σβιτάιλο. Εξαιτίας της βίας που έχει υποστεί στη ζωή της επαναλαμβάνει ότι έχει μάθει. Κακοποιεί δηλαδή και εκείνη την κόρη της την 8χρονη Ιωάννα.

Η Ξένια (Μαρία Κίτσου) θα κάνει τα πάντα για να σώσει αυτό το κοριτσάκι, στη σειρά “Να με λες Μαμά”. Θα την κλέψει από το χωριό και την βίαιη οικογένειά της και θα την μεγαλώσει με αγάπη, μακριά από όλους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ραγδαία επιδείνωση στην υγεία της Αγγελικής

Μία ιστορία με επίκεντρο την παιδική κακοποίηση, αναμένεται να συνεπάρει τους τηλεθεατές, ήδη από τα πρώτα επεισόδια.. Η σειρά θα αποτελείται από λίγα επεισόδια και θα ολοκληρωθεί πριν τα Χριστούγεννα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *