Οικογενειακή τραγωδία στην Αμφιλοχία: Σκότωσε την γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία στην Αμφιλοχία: Σκότωσε την γυναίκα του και αυτοκτόνησεΟικογενειακή τραγωδία στην Αμφιλοχία Αιτωλοακαρνανίας, όπου 42χρονος άνδρας σκότωσε την 37χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

 

Το έγκλημα έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου 13 Ιουλίου, έξω από το σπίτι του 37χρονου θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Agrinio news το έγκλημα έγινε όταν η 37χρονη γυναίκα επέστρεψε σπίτι της τα ξημερώματα. Ο σύζυγός της, με τον οποίο βρισκόταν σε διάσταση, της είχε στήσει καρτέρι θανάτου.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Το Τέλος του Βόσκαρη! Τον διώχνουν από τις φυλακές

Ο 42χρονος δράστης, μόλις έφτασε η εν διαστάσει σύζυγος του, πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου πάνω στο ουρανό του αυτοκινήτου της και άρχισε να πυροβολεί.

Αφού τραυμάτισε θανάσιμα την 37χρονη σύζυγό του, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Οι γείτονες και οι φίλοι του ζευγαριού περιγράφουν μια σχέση γεμάτη εντάσεις και προβλήματα. Το ζευγάρι είχε απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα, με τον σύζυγο να μην αποδέχεται τον χωρισμό τους.

Διαβάστε Επίσης  Από Πάσχα... καλοκαίρι: Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία την Τρίτη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *