Η Γη της Ελιάς: Συνάντηση φωτιά για Νόρα και Κουράκο

 

Η Γη της Ελιάς: Συνάντηση φωτιά για Νόρα και Κουράκο

Η Γη της Ελιάς: Συνάντηση φωτιά για Νόρα και Κουράκο

 

H Νόρα εισβάλλει στον νέο κύκλο της σειράς “Η Γη της Ελιάς” αναστατώνει την Μάνη ολόκληρη αλλά θα έχει και μια συνάντηση με τον Κουράκο.

Την Νόρα, θα υποδυθεί, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, που μαζί με τον Στέφανο Μιχαήλ και τον Θανάση Βισκανδουράκη θα είναι οι αφίξεις στον τέταρτο κύκλο.

Το Fanpage της επιτυχημένης σειράς στο Instagram ανέβασε πλάνα από τα γυρίσματα της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου και σε ένα από αυτά φαίνεται και η συνάντηση φωτιά που θα έχει η επικίνδυνη γυναίκα με τον αστυνόμο Κουράκο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Χαμός με την οικογένεια του Σταύρου

 

Η Γη της Ελιάς: Συνάντηση φωτιά για Νόρα και Κουράκο

 

Ποια είναι η Νόρα που έρχεται στη Μάνη;

Η Νόρα, καταφθάνει στη Μάνη, ως αρραβωνιαστικιά του Μιχάλη Χατζή, που θα τον υποδυθεί ο Στέφανος Μιχαήλ. Είναι παιδοψυχολόγος, πολύ γρήγορα εναρμονίζεται με το νέο της περιβάλλον και γίνεται φίλη με την οικογένεια του Μάνου και της Μαρίνας, αλλά και με την οικογένεια της Αθηνάς.

Η Νόρα δεν είναι όμως αυτή η γλυκιά και καλοσυνάτη γυναίκα αυτό που δείχνει. Το αληθινό της πρόσωπο το κρύβει πολύ καλά, ακόμα και από τον σύντροφό της τον Μιχάλη, που δεν έχει ιδέα για το ποια γυναίκα έχει στο πλευρό του.

Η Νόρα λοιπόν εκμεταλλεύεται εδώ καιρό την ιδιότητά της ως παιδοψυχολόγος για να είναι κοντά σε μικρά παιδιά, τα οποία όμως χρησιμοποιεί για κακούς σκοπούς, καθώς είναι μέλος ενός κυκλώματος που διακινεί παιδική πορνογραφία. Eίναι μια γυναίκα-αράχνη. Επικίνδυνη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *