Τάσος Ιορδανίδης: Εισβάλλει στο «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»

 

Τάσος Ιορδανίδης: Εισβάλλει στο «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»

Τάσος Ιορδανίδης: Εισβάλλει στο «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»

 

Ο αγαπημένος και ταλαντούχος ηθοποιός Τάσος Ιορδανίδης εισβάλλει στην ταινία «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή».

Ποιον ρόλο θα υποδυθεί; Το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» 25 χρόνια μετά, έρχεται σε μορφή ταινίας, που θα αποτελείται από δύο μέρη, για να μάθουμε επιτέλους το τέλος των τεσσάρων γυναικών.

Η Βασιλική Ανδρίτσου ως Αλέκα Καλουδάκη, η Παναγιώτα Βλαντή ως Ντομινίκ Σεζάρ, η Μαρία Λεκάκη ως Φωτεινή Τσιντικίδου και η Ελένη Ουζουνίδου ως Πόπη Καμένου.

 

Τάσος Ιορδανίδης: Εισβάλλει στο «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»

Το σενάριο της ταινίας είναι εμπνευσμένο από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου και τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν τον Αύγουστο του 2024. Aνάμεσα στους πρωταγωνιστές του καστ θα βρεθεί κι ένας πολύ ταλαντούχος κι αγαπητός ηθοποιός, ο Τάσος Ιορδανίδης. Aκόμη δεν είναι γνωστός ο ρόλος που θα υποδυθεί.

Διαβάστε Επίσης  Survivor 22/5 : Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Η ταινία ακολουθεί τις ζωές τεσσάρων γυναικών, εντελώς διαφορετικών μεταξύ τους, οι οποίες συναντιούνται αρχικά κατά την πρώτη δεκαετία της ζωής τους σε ένα ορφανοτροφείο, όπου κακοποιούνται σεξουαλικώς και κατ’ εξακολούθηση από έναν νεαρό κοινωνικό λειτουργό, τον Γεράσιμο Μαντά, και ορκίζονται να πάρουν κάποτε εκδίκηση.

Τώρα ξανασυναντιούνται με σκοπό να κάνουν πράξη την υπόσχεσή τους.

Θυμίζουμε ότι η μαύρη κωμωδία του Mega δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Τα γυρίσματα της σειράς διακόπηκαν, αφήνοντας την εξέλιξη της υπόθεσης στο πιο ενδιαφέρον της σημείο: στη στιγμή της κατά πρόσωπο αντιπαράθεσης των τεσσάρων πρωταγωνιστριών με τον “εχθρό” τους.

Διαβάστε Επίσης  Survivor: Ποια η τέταρτη υποψήφια χθες 3/4; Στα μαχαίρια Παππάς-Σταμάτης

Έτσι φτάνει η στιγμή να ανακαλύψουμε πώς ολοκληρώνεται το σχέδιο εκδίκησης των τεσσάρων γυναικών.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *