Η Γη της Ελιάς – Στάθης και Αριάδνη σκοτώνονται: «Απαράδεκτη»

 

Η Γη της Ελιάς – Στάθης και Αριάδνη σκοτώνονται: «Απαράδεκτη»

Η Γη της Ελιάς – Στάθης και Αριάδνη σκοτώνονται: «Απαράδεκτη»

 

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς με τον Στάθη, την Ιουλία και την Αριάδνη και θα δούμε έναν πολύ μεγάλο τσακωμό τους.

Ο Κουράκος παρότι του αρέσει η Αριάδνη τόσο σαν κοπέλα όσο και σαν χαρακτήρας, συνεχώς σκέφτεται πως είναι η κόρη της πρώην γυναίκα του. Όμως, πάντα οι δυο τους έχουν φιλική διάθεση ο ένας απέναντι στον άλλον, ενώ κάποια γεγονότα τούς έφεραν ακόμα πιο κοντά, όπως η διάρρηξη που έγινε στο σπίτι της Ιουλίας.

Ακόμα και η σκηνή του γάμου, όπου επέλεξε την Αριάδνη να χορέψουν αγκαλιά, έδειξε ότι υποβόσκουν πιο βαθιά αισθήματα. Έτσι, όπως θα δούμε στον τέταρτο κύκλο, η παρέα που θα αρχίσουν να κάνουν είναι πιο στενή και μέρα με τη μέρα έρχονται ακόμα πιο κοντά.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Τι θέλει το παιδί της Βρουλάκαινας εδώ μέσα;»

Ο Κουράκος πιάνει τον εαυτό του να σκέφτεται συνέχεια την Αριάδνη και μάλιστα να αρχίσει να του γίνεται απαραίτητη ενώ το ίδιο συμβαίνει και με την Αριάδνη, όπου όσο πιο κοντά έρχεται με τον Γιώργη, τόσο πιο πολύ απομακρύνεται από τον Χρήστο.

 

Η Γη της Ελιάς – Στάθης και Αριάδνη σκοτώνονται: «Απαράδεκτη»

Η διάθεσή της αλλάζει και η φιλική σχέση με τον Κουράκο μετατρέπεται σε ερωτική και κάποια στιγμή παραδίνονται σε ένα απίστευτο ερωτικό πάθος. Ετσι αρχίζει μια κανονική σχέση, γίνονται ζευγάρι και προσπαθούν στην αρχή να το κρατήσουν μυστικό όμως τίποτα δεν μένει κρυφό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ο Λυκούργος ξυπνά: «Θα φάω σαν να μην υπάρχει αύριο»

Σύντομα η σχέση τους θα αποκαλυφθεί και ενώ κάποιοι θα χαρούν με αυτή την εξέλιξη, κάποιοι άλλοι θα γίνουν έξαλλοι.

Συγκεκριμένα, η Ιουλία και ο Στάθης δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η Αριάδνη είναι ζευγάρι με τον πρώην άντρα της μητέρας της και έχουν ένα μεγάλο τσακωμό στην Γη της Ελιάς.

«Μας έκανες ρεζίλι», της λένε κι όσο κι αν η Αριάδνη προσπαθεί να τους εξηγήσει, εκείνοι δεν δέχονται καμία δικαιολογία. «Είσαι απαράδεκτη, δεν θα με κάνεις εσύ να μην μπορώ να κυκλοφορήσω στη Μάνη», της φωνάζει ο Στάθης, ο οποίος μάλιστα δεν αργεί να φτάσει και μέχρι τον Κουράκο και να του μιλήσει με πολύ σκληρά λόγια.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *