Η Γη της Ελιάς: H μοιραία απόφαση και η επόμενη μέρα για τον Ισίδωρο

 

Η Γη της Ελιάς: H μοιραία απόφαση και η επόμενη μέρα για τον Ισίδωρο

Η Γη της Ελιάς: H μοιραία απόφαση και η επόμενη μέρα για τον Ισίδωρο

 

Μία μοιραία απόφαση θα κληθεί να πάρει ο Ισίδωρος στον τέταρτο κύκλο στη “Γη της Ελιάς” και η επόμενη μέρα θα τον βρει με δραματικές ανατροπές.

 

Ο εμπρησμός στο σπίτι του Ισίδωρου, πίσω από τον οποίο κρύβεται η Αμαλία, θέτει τον ισχυρό άντρα σε απόλυτη απόγνωση. Η ζημιά που έχει υποστεί το σπίτι είναι τεράστιας χρηματικής και συναισθηματικής αξίας.

Ο Ισίδωρος δεν μπορεί να πιστέψει ότι από τη μια στιγμή στην άλλη έχασε ένα σημαντικό κομμάτι της ακίνητης περιουσίας του, ενώ ο Μάνος και η Μαρίνα βρίσκονται στο πλευρό του, δίνοντάς του κουράγιο.

 

Η Γη της Ελιάς: H μοιραία απόφαση και η επόμενη μέρα για τον Ισίδωρο

Κάποια στιγμή, αποφασίζει να κάνει μία ριψοκίνδυνη επιχειρηματική κίνηση, προκειμένου να μπορέσει να ανακάμψει οικονομικά και να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για τον γιο, τη νύφη και την εγγονή του. Μάλιστα, συνεργάζεται με την Αθηνά και επενδύουν από κοινού σε μία δουλειά εκτός Μάνης.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Αλεξάνδρα παντρεύεται με το ζόρι τον Ιάσονα

Ωστόσο, αυτή η απόφαση αναγκάζει τον δήμαρχο να κάνει συνεχή ταξίδια καθώς πρέπει να βρίσκεται και στη Μάνη εξαιτίας της θέσης του στον Δήμο. Έτσι, συνειδητοποιεί πως οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν.

 

Η μοιραία απόφαση και η επόμενη μέρα

Οι απαιτητικές συνθήκες εξαντλούν τον Ισίδωρο και αρχίζει να μην είναι τυπικός και συνεπής στις υποχρεώσεις του στο δημαρχείο, γεγονός που τον προβληματίζει, όπως διαβάζουμε στο MyTv. Η Μαρίνα κάνει φιλότιμες προσπάθειες να βοηθήσει τον πεθερό της, παίρνοντας προσωρινά τη θέση της γραμματέως, πρέπει να διαχειριστεί καθημερινά ένα μικρό χάος.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Στη φυλακή η Ευτυχία τη δεύτερη σεζόν;

Παρατηρώντας όλη αυτή την κατάσταση, ο Ισίδωρος αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να λάβει δραστικά μέτρα και δηλώνει την παραίτησή από τη θέση του δημάρχου. Η είδηση της παραίτησής του σκάει σαν βόμβα στη Μάνη και διαδίδεται σε χρόνο ρεκόρ, προκαλώντας τρόμο στους πάντες.

Ο Ισίδωρος εξηγεί στους αγαπημένους του ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του και ότι λυπάται που εγκαταλείπει τη θέση του, αλλά δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Στη συνέχεια, ζητάει από τη Χάιδω, που κατέχει τη θέση της αντιδημάρχου, να αναλάβει την καρέκλα του, ενώ ο ίδιος νιώθει ότι έχει χάσει πια τα πάντα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *