Η Γη της Ελιάς: Έξαλλος ο Στάθης με τ….

 

Η Γη της Ελιάς: Έξαλλος ο Στάθης με τ….

Η Γη της Ελιάς: Έξαλλος ο Στάθης με τ….

 

Με ανατροπές και εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν έρχονται τα νέα επεισόδια στον 4ο κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς», ενώ ενδιαφέρον θα έχει και η σχέση που αναπτύσσει η Αριάδνη με τον Κουράκο.

 

«Μας έκανες ρεζίλι… Είσαι απαράδεκτη»

Η Αριάδνη έχει γοητεύσει τον Κουράκο, ο οποίος όμως αν και την βρίσκει ενδιαφέρουσα και σαν χαρακτήρα και σαν γυναίκα, αποφεύγει να κάνει κάτι μαζί της επειδή είναι κόρη της πρώην γυναίκας του, της Ιουλίας.

Οι δυο τους αρχίζουν όλο και περισσότερο να κάνουν παρέα, καθώς ταυτίζονται σε πολλά πράγματα οι απόψεις τους και περνούν ωραία μαζί. Ενώ όταν έγινε η διάρρηξη στο σπίτι της Ιουλίας και η Αριάδνη ήρθε αντιμέτωπη με τους κακοποιούς, ο Κουράκος στη «Γη της Ελιάς», έμεινε στο πλευρό της και το επόμενο διάστημα ενδιαφερόταν συνέχεια για το αν είναι καλά.

Διαβάστε Επίσης  Προξενιό Ιουλίας: Σκηνές σοκ – Την σακατεύει στο ξύλο έξω από..

Όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του MEGA ο αστυνόμος επέλεξε την Αριάδνη να χορέψουν αγκαλιά, ενώ φάνηκε ότι η σχέση τους δεν περιορίζεται στη φιλία αλλά υπάρχουν μεταξύ τους πιο βαθιά αισθήματα.

Ο Κουράκος αρχίζει να σκέφτεται συνέχεια την Αριάδνη, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με την Αριάδνη, η οποία αρχίζει να ξεχνά σιγά σιγά τον Χρήστο και να νιώθει μια έλξη για τον Γιώργη. Έτσι σε μια από τις συναντήσεις τους οι δυο τους παραδίνονται σε ένα απίστευτο ερωτικό πάθος και γίνονται ζευγάρι, κάτι που προσπαθούν να κρατήσουν κρυφό.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Το δραματικό τέλος της Στέλλας

Όταν όμως η σχέση τους αποκαλυφθεί η Ιουλία και ο Στάθης δεν θα μπορέσουν να πιστέψουν ότι η Αριάδνη είναι ζευγάρι με τον πρώην άντρα της μητέρας της.

«Μας έκανες ρεζίλι… Είσαι απαράδεκτη, δεν θα με κάνεις εσύ να μην μπορώ να κυκλοφορήσω στη Μάνη», της λέει εξοργισμένος ο Στάθης και πηγαίνει στον Κουράκο στον οποίο μιλά με σκληρά λόγια. Η Αριάδνη όμως και ο Κουράκος συνεχίζουν να είναι μαζί γιατί δεν πιστεύουν ότι κάνουν κάτι κακό.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *