Ευγενία Ξυγκόρου: «Όταν άρχισαν οι σκηνές ξύλου γυρνούσα σπίτι εξαντλημένη»

 

Ευγενία Ξυγκόρου: «Όταν άρχισαν οι σκηνές ξύλου γυρνούσα σπίτι εξαντλημένη»

Ευγενία Ξυγκόρου: «Όταν άρχισαν οι σκηνές ξύλου γυρνούσα σπίτι εξαντλημένη»

Η Ευγενία Ξυγκόρου που υποδύθηκε την Ιουλία στη σειρά του ALPHA, «Το Προξενιό της Ιουλίας», μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα για τον ρόλο της στη δραματική σειρά, για τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες δούλεψες αλλά και για το πώς εκείνη κατάφερε να το διαχειριστεί.

 

«Αν δεν ήταν ο Μελέτης θα είχα φρικάρει»

«Πιστεύω στην τύχη και μου το αποδεικνύει η ίδια ότι πρέπει να πιστεύουμε σε αυτή! Γενικά στη ζωή δεν είμαι τολμηρή. Αλλά στη δουλειά όταν εμφανίζεται μια ευκαιρία είμαι τολμηρή.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Άλλη ηθοποιός θα υποδυθεί τελικά την Δέσποινα – Ποια είναι;

Ήταν δύσκολη απόφαση η Ιουλία γιατί ήταν μια μεγάλη και δύσκολη σειρά. Γνωρίζοντας τον ρυθμό αναρωτιόμουν “μπορώ να το κάνω;”. Τα γυρίσματα ήταν κάθε μέρα αλλά οι σκηνές δεν ήταν σαν να ήταν καθημερινό το σήριαλ. Αυτή η σειρά είχε πολλή δράση ειδικά προς το τέλος!» είπε η Ευγενία Ξυγκόρου για τη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας». Ευγενία Ξυγκόρου: «Όταν άρχισαν οι σκηνές ξύλου γυρνούσα σπίτι εξαντλημένη»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις σκηνές που έτρωγε ξύλο από τον Μελέτη Ηλία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Έρχεται μεγάλη ανατροπή με τη διαθήκη

«Την πρώτη μέρα γυρίσματος που άρχισε το ξύλο, γυρνώντας στο σπίτι ήμουν εξαντλημένη. Από την ένταση, τη δύναμη που μου δημιουργούσε εγκεφαλικά. Η συνθήκη στο γύρισμα ήταν πολύ καλή, και από το συνεργείο και από τον σκηνοθετη και από τον Ηλία τον Μελέτη που ήμασταν μαζί.

Σκεφτόμουν ότι αν δεν ήταν ο Μελέτης πώς θα ήταν οι σκηνές; Θα είχα φρικάρει. Είναι σημαντικό ότι μπορείς να εμπιστευτείς το σώμα σου σε κάποιον. Με τον Μελέτη ήταν πολύ ξεκάθαρο αυτό, το ένιωθα εγώ».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *