Ταμπού: Όσα πρέπει να ξέρουμε για τη νέα σειρά του MEGA

Ταμπού: Όσα πρέπει να ξέρουμε για τη νέα σειρά του MEGA

Ταμπού: Όσα πρέπει να ξέρουμε για τη νέα σειρά του MEGA

 

Το ”Ταμπού” έρχεται στο νέο πρόγραμμα μυθοπλασίας του MEGA με την υπογραφή του Ανδρέα Γεωργίου, για να μας καθηλώσει.

Οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της σειράς βρίσκονται σε διαδικασία γυρισμάτων και μοιράζουν τις σκηνές, μεταξύ Ιωαννίνων και Κύπρου.

Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον μήνα Σεπτέμβρη και να ενταχθεί στο πρόγραμμα του MEGA περίπου δύο φορές την εβδομάδα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα προβάλλεται μετά την “Γη της Ελιάς”.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Κουράκος και Στάθης πιάνονται στα χέρια

 

Όσον αφορά το καστ της σειράς, πλαισιώνεται από ηθοποιούς με χρόνια πορεία, αλλά και ταλαντούχους ηθοποιούς της νέας γενιάς. Εκτός από τη Χρύσα Μιχαλοπούλου, η οποία θα πρωταγωνιστήσει, στο καστ του Ταμπού θα δούμε και τους:

Θεοχάρης Ιωαννίδης, Μέμος Μπεγνής, Μυρτώ Αλικάκη, Σταύρος Νικολαϊδης, Μαρίλια Μητρούση, Νίκη Βακάλη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Αθηνά Ροδίου και Θάνος Λάμπρου.

Το Ταμπού θα είναι ένα ψυχοκοινωνικό θρίλερ με αστυνομικά στοιχεία αλλά και πολύ έρωτα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Εμφύλιος στη Μάνη

Στο επίκεντρο, σύμφωνα με το TV 24, είναι τρία αδέλφια. Ο Μέμος Μπεγνής είναι ένας συντηρητικός πανεπιστημιακός, παντρεμένος με την Κατερίνα Μισιχρόνη και έχουν δύο παιδιά, έναν γιο 21ός και μία κόρη 8. Η σύζυγός του συνάπτει σχέση με έναν από τους αδελφούς του και το κουβάρι της ιστορίας ξετυλίγεται όταν γίνεται η αποκάλυψη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *