Η Γη της Ελιάς – Σοκ: Παίρνουν την μικρή Αγγελική από την Μαρίνα

Η Γη της Ελιάς – Σοκ: Παίρνουν την μικρή Αγγελική από την Μαρίνα

Η Γη της Ελιάς – Σοκ: Παίρνουν την μικρή Αγγελική από την Μαρίνα

 

Τραγικές εξελίξεις θα σημειωθούν με την Μαρίνα και την μικρή Αγγελική στον τέταρτο κύκλο της σειράς του ΜEGA, Η Γη της Ελιάς μιας και θα αποχωριστεί η μια την άλλη.

Η οικογένεια όπως έχουμε δει ζει ένα δράμα, μιας και η Αμαλία για να εκδικηθεί τον Ισίδωρο, βάζει φωτιά στο σπίτι χωρίς να γνωρίζει ότι μέσα βρίσκεται το παιδί. Τελικά όμως, ο Στάθης και ο Μάνος θα μπουν μέσα στη βίλα και θα καταφέρουν να σώσουν την μικρή τελευταία στιγμή.

Ωστόσο, στη συνέχεια, η Μαρίνα με τον Μάνο θα περάσουν πολύ δύσκολες στιγμές και έντονα συναισθηματικές πιέσεις, με αφορμή την απόφαση της κόρης του Ισίδωρου, Αντιγόνης, να γυρίσει πίσω στη Μάνη από το Λονδίνο όπου ζει και εργάζεται.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος των Κυριών: Η Ντέπυ αφηγείται όσα έγιναν το βράδυ της δολοφονίας

Ολοι στην αρχή είναι χαρούμενοι ενώ εκείνη το μόνο που θέλει είναι να κοιτάξει την προσωπική της ζωή για αυτό και έρχεται πολύ κοντά με την Αγγελική και το μητρικό της ένστικτο, ξαναβγαίνει την επιφάνεια.

Κάθε φορά που η Αγγελική φωνάζει μαμά τη Μαρίνα, η Αντιγόνη δέχεται μια μαχαιριά στην καρδιά και αντίστοιχα όταν η μικρή την αποκαλεί θεία, η δεύτερη κρατιέται με το ζόρι να μην της αποκαλύψει πως δεν είναι η θεία της αλλά η μητέρα της.

Όπως θα δούμε στην πορεία, η Αντιγόνη δεν θα αντέξει για πολύ αυτή την κατάσταση και αποφασίζει να πάρει πίσω την Αγγελική, λέγοντας αρχικά στον Ισίδωρο, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς:

«Δεν αντέχω άλλο, πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να μάθει η Αγγελική την αλήθεια, ότι είναι κόρη μου», του λέει και ο Ισίδωρος τρελαίνεται: «Δεν είμαστε με τα καλά μας. Αντιγόνη, σύνελθε. Αυτά τα είχαμε συμφωνήσει. Εσύ το ήθελες, αν θυμάσαι καλά, κι επίσης το παιδί δεν είναι παιχνίδι να αλλάζει γονείς κάθε τρεις και λίγο. Αυτό δεν το σκέφτεσαι;», της απαντά όμως η Αντιγόνη επιμένει: «Θέλω πίσω το παιδί μου», ανακοινώνει σε όλους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Αυτό Και Αν Είναι Εξέλιξη! Η Χάιδω Ζητά Συγγνώμη Από Τον Στάθη

Ο Μάνος γίνεται έξαλλος και η Μαρίνα είναι καταρρακωμένη με την απόφαση της Αντιγόνης για την μικρή Αγγελική όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς: «Κάποτε θα το μάθαινε, δεν θα μπορούσαμε να της το κρύβουμε για πάντα.

Εξάλλου ήδη ξέρει ότι την έχουμε υιοθετήσει. Ομως όχι τώρα κι όχι έτσι. Είναι τεράστιο σοκ για το παιδί πάνω απ’ όλα», λέει και κλαίει απαρηγόρητη…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *