Αμαλία Καβάλη: Το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα μετά το «Ναυάγιο»

 

Αμαλία Καβάλη: Το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα μετά το «Ναυάγιο»

Αμαλία Καβάλη: Το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα μετά το «Ναυάγιο»

 

Η Αμαλία Καβάλη μας καθήλωσε με την ερμηνεία της ως Στέλλα στο «Ναυάγιο» του MEGA. Ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα;

Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του ΜΕGA “Οι Αθώοι” μία σειρά υψηλών προδιαγραφών σε σκηνοθεσία Νίκου Κουτελιδάκη και σενάριο της Ελένης Ζιώγα.

Το MEGA έχει τη χαρά να αναγγείλει την έναρξη των γυρισμάτων της νέας του μεγάλης παραγωγής με τίτλο «Οι Αθώοι».
Η σειρά είναι εμπνευσμένη απ’ το κλασικό αριστούργημα του σπουδαίου Έλληνα λογοτέχνη Κωνσταντίνου Θεοτόκη, «Κατάδικος».

 

Αμαλία Καβάλη: Το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα μετά το «Ναυάγιο»

Η υπόθεση εκτυλίσσεται σε ένα φτωχικό αγροτικό χωριό της Βόρειας Κέρκυρας, αλλά και στα άγρια τοπία της Ηπείρου. Ο Γιάννος ή Τουρκόγιαννος (Κώστας Νικούλι), είναι ένα νόθο παιδί που προέκυψε από τον βιασμό της Αρβανίτισσας μάνας του (Αμαλία Καβάλη), από έναν Τούρκο ληστή.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: H Μαρίνα ανακαλύπτει πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή

Μεγαλώνοντας, τόσο εκείνος, ο ταλαιπωρημένος από την υποτίμηση των χωριανών, όσο και ο άσπονδος φίλος του Πέτρος (Γιάννης Νιάρρος) – ένας αντιφατικός χαρακτήρας με έντονες θετικές και αρνητικές πλευρές- είναι ερωτευμένοι με την παιδική τους φίλη, Μαργαρίτα (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη), μια κοπέλα με δυνατή προσωπικότητα και ιδιαίτερη, για την εποχή της, αίσθηση της ανεξαρτησίας.

Ωστόσο, η Μαργαρίτα, καθ’ υπόδειξη των γονιών της, (Μαρία Καλλιμάνη, Γιώργος Στάμος) παντρεύεται κάποιον άλλον, τον ήπιο και έντιμο Γιώργη Αράθυμο (Κίμων Κουρής).

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος δεν αντέχει να κρύβει την αλήθεια

Κατά τη διάρκεια του γάμου της, όμως, ερωτεύεται τον Πέτρο, ο οποίος παράλληλα διατηρεί ερωτική σχέση με την φτωχή χήρα του χωριού Στεφανία (Λουκία Μιχαλοπούλου). Όταν ο άντρας τής Μαργαρίτας θα βρεθεί δολοφονημένος, ο Γιάννος, ύστερα από την επιβαρυντική μαρτυρία του Πέτρου, θα συλληφθεί και θα καταδικαστεί ως ένοχος.

Ο ίδιος, όμως, αυτοθυσιαστικός εξαιτίας του έρωτά του με τη Μαργαρίτα, δεν θα πάψει, μέσα στη φυλακή, να υποστηρίζει την αθωότητά του, κάτι που κινητοποιεί εκείνη να αναζητήσει τον πραγματικό ένοχο. Η αποκάλυψή του θα ανατρέψει τα πάντα…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *