Άγιος Έρωτας: Οι χαρακτήρες της νέας σειράς του ALPHA

 

Άγιος Έρωτας: Οι χαρακτήρες της νέας σειράς του ALPHA

Άγιος Έρωτας: Οι χαρακτήρες της νέας σειράς του ALPHA

 

Δυναμικά φαίνεται να μπαίνει τη νέα σεζόν ο ALPHA, βάζοντας στο πρόγραμμά του νέες σειρές, ανάμεσα τους τον «Άγιο Έρωτα». Μια ιστορία αγάπης γεμάτη απαγορευμένα πάθη και κρυμμένα μυστικά.

 

Ένας μεγάλος απαγορευμένος έρωτας στη σειρά Άγιος Έρωτας

Ο κεντρικός ήρωας της σειράς του ALPHA «Άγιος Έρωτας» είναι ένας νεαρός ιερέας που μετακομίζει σε μια μικρή πόλη κουβαλώντας μαζί του πολλά μυστικά. Μέσα σε λίγο διάστημα καταφέρνει και κερδίζει τους κατοίκους της περιοχής, αλλά κανείς δεν γνωρίζει ότι βρίσκεται εκεί διψώντας για εκδίκηση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Ισμήνη Μπαίνει Στα Σκοτεινά Μονοπάτια Που Χαράζει Ο Κωνσταντίνος

Κόντρα στις ηθικές του αξίες ερωτεύεται παράφορα μια κοπέλα, την κόρη του ισχυρότερου άντρα της περιοχής και τότε έρχεται αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη του δοκιμασία.

Στον ρόλο του ιερέα θα δούμε τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο που τελευταία φορά είδαμε ως Σίμο στον «Παράδεισο των Κυριών», ο οποίος ερωτεύεται τη Δανάη Παππά, την τηλεοπτική Θοδώρα της σειράς Σασμός.

Ο πατέρας της, ο ισχυρός άντρας της περιοχής είναι ο Δημήτρης Παπανικολάου και η σύζυγός του η Ταμίλα Κουλίεβα. Στον ρόλο της ερωμένης του πλούσιου άντρα θα δούμε την Κατερίνα Παπουτσάκη, ενώ τον σύζυγό της θα υποδυθεί ο Γιάννης Τσορτέκης.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς: Η Αθηνά Κάνει Πίσω – Οργισμένος Ο Ισίδωρος

Στη σειρά θα δούμε επίσης σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, τους Θανάση Κουρλαμπά, Μαρίαν Ψάλτη, Ηρώ Μουκίου, Ηλία Βαλάση, Μαρία Κατσανδρή, Ελευθερία Πάλλα, Μιχάλη Πανάδη, Γιάννη Εγγλέζο, Κώστα Κονταράτο, Ιφιγένεια Καραμήτρου και Αντιγόνη Μακρή.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *