Τιμωρός – ALPHA: Στον αέρα το πρώτο καθηλωτικό τρέιλερ

 

Τιμωρός – ALPHA: Στον αέρα το πρώτο καθηλωτικό τρέιλερ

Τιμωρός – ALPHA: Στον αέρα το πρώτο καθηλωτικό τρέιλερ

 

Κυκλοφόρησε το πρώτο καθηλωτικό τρέιλερ της νέας σειράς του ALPHA “Ο Τιμωρός” με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λάλο.

Μπορεί να αποχαιρετίσαμε τον Δημήτρη Λάλο, ως Μαθιό, στον επιτυχημένο Σασμό, αλλά θα τον απολαύσουμε ξανά στον ALPHA μέσα από μία νέα δραματική και πρωτότυπη σειρά.

Το πολλά υποσχόμενο τρέιλερ καθηλώνει και μας γεμίζει αγωνία για τη νέα σεζόν.

 

Η υπόθεση της νέας σειράς του ALPHA

Έρωτας, προδοσία, εκδίκηση: Ο ΤΙΜΩΡΟΣ, μια σύγχρονη σειρά, σε μια κορυφαία παραγωγή γυρισμένη σε διαφορετικές τοποθεσίες, έρχεται στον Alpha με τη νέα σεζόν.

Πρόκειται για μία πρωτότυπη δραματική σειρά, με πρωτότυπο σενάριο, με πρωταγωνιστή έναν ήρωα ο οποίος βιώνει μία ανείπωτη προδοσία από το στενό του περιβάλλον, μια προδοσία ενορχηστρωμένη από τον αδελφικό του φίλο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 83 , 84 , 85 , 86 , 87

Θύμα αυτής της πλεκτάνης, ο ήρωας βρίσκεται ένοχος για κάτι που δεν έκανε αλλά πλήρωσε ακριβά γι αυτό. Η αθωότητα των νεανικών του χρόνων δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και τον πόθο για εκδίκηση, όταν καταλαβαίνει ποιος/οι είναι ο/οι υπεύθυνος/οι που καταστράφηκε η ζωή του.

Σε ένα γύρισμα της τύχης, μετά από πολλά χρόνια, καταφέρνει να ορθοποδήσει κι επιστρέφει για να αποδώσει δικαιοσύνη. Παίρνει το ηθικό δίκαιο στα χέρια του και ξεκινάει μια αναζήτηση αυτών των οποίων των έβλαψαν, με στόχο την απόλυτη τιμωρία τους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Η Βασιλική εκλιπαρεί: «Μην οδηγηθούμε πάλι σε πόλεμο»

Ο μόνος λόγος για να ζήσει; Η εκδίκηση ! Θα τα καταφέρει; Ποιοι θα βρεθούν στο δρόμο του; Ποιες θα είναι οι κινήσεις του; Και όσοι χρειάζεται να πληρώσουν, θα πληρώσουν; Και πώς;

 

Οι ηθοποιοί της σειράς

Εκτός από τον Δημήτρη Λάλο, στη σειρά θα δούμε και μια ηθοποιό που απείχε καιρό από την τηλεόραση, τη Μαρίνα Καλογήρου, που τελευταία φορά την απολαύσαμε στη σειρά, Κομάντα και Δράκοι. Το πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος. Tην σκηνοθεσία υπογράφει ο Μιχάλης Κωνσταντάτος.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *