Survivor 2025 spoiler: Θα το κάνει κι αυτό ο Ατζούν! Τα δύο στοιχεία από το παλιό Survivor που θα εφαρμόσει στον νέο κύκλο

 

Survivor 2025 spoiler: Θα το κάνει κι αυτό ο Ατζούν! Τα δύο στοιχεία από το παλιό Survivor που θα εφαρμόσει στον νέο κύκλο

Survivor 2025 spoiler: Θα το κάνει κι αυτό ο Ατζούν! Τα δύο στοιχεία από το παλιό Survivor που θα εφαρμόσει στον νέο κύκλο

 

Θα μας έρθουν… μνήμες Βαλάση, Δεμερτζόγλου, Σπύρου Σούλη και Ορθούλας Παπαδάκου!

Survivor 2025 spoiler: Το Survivor 2024 πέρασε στην ιστορία, με τον Ντάνιελ Νούρκα να είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης στον πιο πρόσφατο κύκλο του και την παραγωγή ήδη να βάζει μπρος για τον επόμενο, που θα προβληθεί στις οθόνες μας στη διάρκεια του 2025.

Για κάποιους, βέβαια, όλη η σεζόν θα τους βρει πάλι στον Άγιο Δομίνικο. Κι αυτό, επειδή στο πρώτο μισό της σεζόν θα βρίσκονται εκεί για το Exathlon, το νέο αγωνιστικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ, για να ακολουθήσει αμέσως μετά το Survivor, με το κανάλι του Φαλήρου και πάλι να μας δίνει… μπόλικο περιεχόμενο, επιθυμώντας ωστόσο αρκετές αλλαγές ειδικά για την ναυαρχίδα της ψυχαγωγίας του.

Διαβάστε Επίσης  Survivor 15/6 spoiler: Αυτή θα είναι η επόμενη αποχώρηση

Το Survivor, άλλωστε, δεν τα πήγε καλά φέτος από άποψη τηλεθέασης και, παρότι γνωστοποιήθηκε πως το ραντεβού κλείνεται κανονικά και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, εντούτοις ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η ομάδα του σκέφτονται τις αλλαγές, που μπορούν να κάνουν εκ νέου ελκυστικό το ριάλιτι, σκεπτόμενοι ακόμη και την «αρπαγή» στοιχείων από την πιο παλιά του έκδοση, όταν ακόμη μεταδιδόταν στο Mega.

 

Survivor 2025 spoiler: Αυτά θα προσπαθήσει να… αντιγράψει από το παλιό ριάλιτι η παραγωγή

Ένα στοιχείο είναι οι πολύ λίγες μέρες, που κρατούσε το παλιό Survivor, το οποίο είχε διάρκεια 50 ημερών, ούτε δύο μήνες δηλαδή μπροστά στο… χαλαρό εξάμηνο που υπάρχει στην νέα του έκδοση.

Διαβάστε Επίσης  Survivor Στατιστικά 24/5: Κούρσα για τρεις! Φάνης, Δαλάκα, Γκιουλέκας και ψάχνουμε τον τέταρτο

Λογικά, βέβαια, δε θα μειωθεί τόσο πολύ η διάρκειά του, όμως εξετάζεται σοβαρά να είναι πιο σύντομο το Survivor, ώστε αφενός να μην κουράζει, αφετέρου να ταλαιπωρούνται λιγότερο οι διαγωνιζόμενοι.

 

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο του παλιού Survivor, που επίσης σκέφτονται στην παραγωγή, είναι το προσωπικό αντικείμενο. Οι παίκτες κουβαλούσαν μαζί τους από… Χαιρετισμούς της Παναγίας μέχρι προφυλακτικά, κάτι που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Δεν αποκλείεται να ενταχθεί ως επιπλέον στοιχείο στο ριάλιτι, κι αν μάλιστα δοθούν τέτοια αντικείμενα στους παίκτες, σίγουρα θα γίνουν viral.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *