Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 08/07/2024 ως 14/07/2024 για όλα τα ζώδια

 

Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 08/07/2024 ως 14/07/2024 για όλα τα ζώδια

Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 08/07/2024 ως 14/07/2024 για όλα τα ζώδια

 

Ποια θα είναι τα τυχερά ζώδια στον έρωτα για την εβδομάδα 8-14 Ιουλίου; Ερωτικές προβλέψεις ζωδίων από την Χριστίνα Στεργίου!

Η δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου φέρει εξελίξεις σε όλα τα δεκαήμερα. Χρωματίζεται από την νότα της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο που κορυφώθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ανοίγοντας σε πολλούς τις πύλες για νέα ξεκινήματα στα αισθηματικά κι όχι μόνο.

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Λέοντα, οπότε η πλειοψηφία εκφράζει τα συναισθήματά της πιο πληθωρικά. Η διέλευση αυτή επιτρέπει σε Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Κριούς, Ζυγούς και Υδροχόους να ανανεωθούν. Προσοχή όμως, γιατί τα πρώτα δεκαήμερα των παραπάνω θα περάσουν από πολλά εμπόδια κι εντάσεις πριν απολαύσουν τους καρπούς που τους φέρει η Αφροδίτη, σχηματίζοντας αντίθεση με τον χειριστικό Πλούτωνα.

Την ίδια χρονική στιγμή, ο Δίας παραμένει στο 2ο δεκαήμερο του Διδύμου και σχηματίζει θετικές όψεις, ευνοώντας Διδύμους, Τοξότες, Υδροχόους και Λέοντες να κατακτήσουν τον ερωτικό τους στόχο. Ο Ποσειδώνας, ενώ πιέζει τα 3α δεκαήμερα, με τις καλές όψεις που κορυφώνονται, θα μπορέσουν οι Ιχθείς, οι Παρθένοι, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι να εκφράσουν το ρομαντισμό τους, εμπλουτίζοντας την ερωτική ζωή τους.

Πάμε να δούμε όμως, πώς θα επηρεαστούν στον έρωτα αυτό το διάστημα τα 12 ζώδια.

 

Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 08/07/2024 ως 14/07/2024 για όλα τα ζώδια

 

Κριός
Ποιοτικές στιγμές περνάς στην προσωπική σου ζωή, Κριέ. Οι πιο ευνοϊκές ημέρες για το ζώδιο σου μοιάζει να ξεκινούν από το σαββατοκύριακο και έπειτα με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο φιλικό προς το δικό σου ζώδιο του λέοντα. Οι κατακτήσεις σου στον έρωτα φαίνεται να αυξάνονται, όμως πριν συμβεί αυτό θα έρθεις σίγουρα αντιμέτωπος με σκληροπυρηνικούς καυγάδες και βαριές κουβέντες προκαλώντας απομακρύνσεις αλλά τελικά θα οδηγήσουν σε πάθη.

 

Ταύρος
Φίλε μου Ταύρε, η συγκεκριμένη εβδομάδα δείχνει να σου προσφέρει πολλαπλές ευκαιρίες στα ερωτικά σου, ιδίως όσο απευθύνεσαι στον άμεσο κοινωνικό σου κύκλο. Η Αφροδίτη μπορεί να παρατάει το ζώδιο του Καρκίνου, όμως θα συνεχίσει να λειτουργεί ευεργετικά απέναντί σου, όσο θα βρίσκεται σε εκείνο του Λέοντα. Λίγο πριν το Σαββατοκύριακο θα χρειαστεί να προσέξεις στον τρόπο που διαδράς με τους άλλους, γιατί φαίνεται να έχεις εντάσεις και διαφωνίες με οικεία πρόσωπα.

 

Δίδυμος
Δίδυμε, ο Δίας βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και θα παραμείνει εκεί για πολύ καιρό, προσφέροντάς σου πολλαπλές ευκαιρίες, όμως πρόσεχε μην διχαστείς μεταξύ πολλών επιλογών. Την ίδια χρονική στιγμή, να θυμάσαι ότι θα είσαι πιο επιρρεπής στο να υποκύπτεις σε περίεργους ερωτικούς πειρασμούς. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, η διάθεσή σου δείχνει να μοιάζει πολύ καλή, είτε επιλέξεις να κάνεις μία κρυφή γνωριμία είτε απλώς να παραμείνεις μαζί με το ταίρι σου στο παρασκήνιο, μακριά απ’ τον έξω κόσμο.

Διαβάστε Επίσης  Πόσο καλοντυμένα είναι τα ζώδια;

 

Καρκίνος
Καρκίνε, παρόλο που η Αφροδίτη παρατάει σιγά-σιγά το ζώδιο σου, να θυμάσαι ότι η Νέα Σελήνη βρίσκεται ακόμη σε ισχύ, προτρέποντάς σε προς σημαντικές ενάρξεις στην προσωπική σου ζωή. Η μετάβαση του πλανήτη του έρωτα στο ζώδιο του Λέοντα θα αυξήσει την αυτοεκτίμησή σου, υποστηρίζοντας κάθε προσπάθειά σου για να διεκδικήσεις ένα καινούργιο αίσθημα ή για να ξανακερδίσεις το ταίρι σου. Μην το βάζεις κάτω, αφού η τύχη δείχνει να είναι με το μέρος σου.

 

Λέων
Φίλε μου Λέοντα, να θυμάσαι ότι μετά την καταιγίδα έρχεται η ηρεμία. Στις αρχές της εβδομάδας παραμένεις ήσυχος και ζεις τη ζωή σου μακριά από τα φθονερά μάτια των άλλων, όμως η μετάβαση της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο θα φέρει σημαντικές αλλαγές. Αρχικά, θα προσπαθήσεις και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία να ανανεώσεις την εμφάνισή σου και ως αποτέλεσμα θα ανανεωθεί και η ψυχολογία σου. Πρόσεξε όμως, γιατί κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα έχεις πολλές εντάσεις και καυγάδες με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου.

 

Παρθένος
Παρθένε, καταλαβαίνεις ότι δεν χρειάζονται υπερβολές στον έρωτα, ώστε να αισθανθείς ικανοποίηση. Μέσα σε αυτή την περίοδο θα παρατηρήσεις ότι υπάρχουν πολλαπλές ευκαιρίες για να εμπλουτίσεις την αισθηματική σου ζωή, όσο τα εμπόδια είναι λιγοστά. Συνιστάται βέβαια να προσέξεις κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας, όπου θα παρατηρηθεί μία εσωτερική κρίση εξαιτίας αρκετών ανασφαλειών που έχεις για τον εαυτό σου. Δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα σε κανέναν!

 

Ζυγός
Είσαι από τους πιο ευνοημένους της συγκεκριμένης εβδομάδας, Ζυγέ, όχι μόνο στο αισθηματικό αλλά και στο κομμάτι της καριέρας. Το γεγονός ότι ευνοείσαι από πολλαπλούς τομείς ταυτόχρονα θα σου δώσει αρκετή δύναμη να τολμήσεις πράγματα που δεν τολμούσες στο παρελθόν, αυξάνοντας όχι μόνο τις κατακτήσεις σου αλλά και όποιον στόχο προσωπικής ή εργασιακής φύσεως έχεις θέσει το τελευταίο διάστημα. Σημαντικό είναι να αποφύγεις να μπλέξεις τα ερωτικά με τις φιλίες σου, διαφορετικά θα παρατηρήσεις σημαντικές κόντρες.

 

Σκορπιός
Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η εβδομάδα αυτή δεν είναι και τόσο πολλά υποσχόμενη για το δικό σου ζώδιο, πέρα από κάποιες μικρές ευκαιρίες κατά τις αρχές της περιόδου. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, η διάθεσή σου μοιάζει πολύ καλή. Προσπαθείς να δείξεις στον κόσμο τι πραγματικά αξίζεις και μέσα από κάποιες επαγγελματικές επιτυχίες είναι πολύ πιθανό να αυξηθεί και το γόητρό σου, άρα και οι ερωτικές σου κατακτήσεις. Πρόσεξε όμως, γιατί είναι πολύ πιθανό να σε πλησιάσουν άνθρωποι με ιδιοτελείς προθέσεις.

Διαβάστε Επίσης  Άση Μπήλιου: Αυτά είναι τα ζώδια που θα πρωταγωνιστήσουν στον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς

 

Τοξότης
Ο Δίας στους Διδύμους βρίσκεται απέναντί σου, Τοξότη, και θα συνεχίσει να είναι εκεί για αρκετό χρονικό διάστημα. Θα έχεις ήδη παρατηρήσει ότι η δημοτικότητά σου κατά κάποιον τρόπο έχει αυξηθεί και παραμένουν τα πράγματα κάπως έτσι. Προσεγγίζεις πολύ πιο έξυπνα τον ερωτικό σου στόχο ή φροντίζεις να επικοινωνήσεις με το άλλο σου μισό πολύ πιο λειτουργικά, ενδυναμώνοντας την ποιότητα της αισθηματικής σου ζωής. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη που βρίσκεται ακόμη σε ισχύ, αυξάνει εμφανώς τον ερωτισμό σου, χωρίς όμως να χάνεις ίχνος της ευαισθησίας σου.

 

Αιγόκερως
Αιγόκερε, συνεχίζουν οι αισθηματικές ευκαιρίες να εμφανίζονται στη ζωή σου ήδη από τις αρχές έως και τα τέλη της εβδομάδας. Είσαι σε θέση να κάνεις την έναρξη μιας καινούργιας ερωτικής σχέσης ή κάποιας κρίσιμης γνωριμίας.

Εσύ που διατηρείς έναν δεσμό ήδη μέσα σε αυτό το διάστημα, εξακολουθείς να κάνεις προσπάθειες για να τον σταθεροποιήσεις έως και επισημοποιήσεις. Το διάστημα αυτό μοιάζει να είναι με το μέρος σου, επιτρέποντάς κάθε ρομαντική κίνηση να έχει επιτυχία. Πρόσεξε όμως κατά τα τέλη της περιόδου, γιατί θα παρατηρηθούν μικρές κόντρες για θέματα οικονομικής φύσεως ή κάποιας σκαμπανεβάσματα στην αυτοπεποίθησή σου, που επιδρούν αρνητικά στην προσωπική σου ζωή.

 

Υδροχόος
Υδροχόε, είναι μία άκρως παθιασμένη και ερωτική εβδομάδα για εσένα, όχι όμως απαραίτητα για καλό. Η γήινη είσοδος της Αφροδίτης στο απέναντι ζώδιο από το δικό σου, τον Λέοντα, μπορεί να σου φέρει κάποιες ευκαιρίες αλλά τελικά θα σε πιέσει κιόλας. Σε οδηγεί προς πάθη και λάθη στην αισθηματική σου ζωή και μόνο αν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου θα διαχειριστείς την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα εποικοδομητικά. Απόφυγε τις κρίσεις ζήλιας και τάσεις ελέγχου από ή προς το πρόσωπό σου, θέτοντας υγιή όρια και επικοινωνώντας ανοιχτά.

 

Ιχθύς
Αγαπητέ μου Ιχθύ, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr μπορεί να βρίσκεται ο Ποσειδώνας και ο Κρόνος ακόμη στο δικό σου ζώδιο, όμως οι θετικές όψεις που σχηματίζονται με αυτούς τους πλανήτες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα σε βοηθήσουν να έχεις μοναδικές αισθηματικές κατακτήσεις ή θετικές εξελίξεις μαζί με το άλλο σου μισό. Εφευρίσκεις δημιουργικούς τρόπους για να εκφράσεις όλα όσα αισθάνεσαι και το διάστημα αυτό κυλά γρήγορα και διασκεδαστικά.

Μία μικρή προσκόλληση που έχεις σε ζητήματα του παρελθόντος σου ρίχνει τη διάθεση, αλλά η συμβουλή της εβδομάδας είναι να επικεντρωθείς σε όσα έχεις αυτή τη στιγμή, γιατί σίγουρα είναι περισσότερα και πιο καλά από όσο νομίζεις.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *