Η ΕΛ.ΑΣ αγγίζει τον «εγκέφαλο» της Μυκόνου για τη δολοφονία του τοπογράφου

 

Η ΕΛ.ΑΣ αγγίζει τον «εγκέφαλο» της Μυκόνου για τη δολοφονία του τοπογράφου

Η ΕΛ.ΑΣ αγγίζει τον «εγκέφαλο» της Μυκόνου για τη δολοφονία του τοπογράφου

 

Με βαρύ ποινικό μητρώο ο 44χρονος που συνελήφθη. Αναμένεται να «μιλήσει» το κινητό του.

Στη Μύκονο είναι πλέον στραμμένο το άγρυπνο βλέμμα του τμήματος εγκλημάτων κατά της ζωής, αφού στο νησί των ανέμων επικεντρώνονται οι έρευνες για τον ηθικό αυτουργό της εν ψυχρώ εκτέλεσης του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό.

Η Αστυνομία, το απόγευμα του Σαββάτου, μετέτρεψε σε σύλληψη την προσαγωγή του βασικού υπόπτου για το άγριο έγκλημα στο Ψυχικό, το πρωί της Τρίτης.

Πρόκειται για 44χρονο Έλληνα, παλιό γνώριμο των Αρχών από την εμπλοκή του σε άλλες υποθέσεις. Στο ποινικό του μητρώο συμπεριλαμβάνεται και η συμμετοχή του στην απαγωγή γνωστού επιχειρηματία. Μέχρι ώρας, παρά την επιμονή και επισταμένη ανάκρισή του από τα έμπειρα στελέχη της Αστυνομίας, από το στόμα του δεν έχει βγει η παραμικρή λέξη και παραμένει σιωπηλός, στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, όπου κρατείται.

Διαβάστε Επίσης  Σεισμός στην Αθήνα – Παπαδόπουλος στο CNN Greece: Δεν αποκλείονται μεγαλύτεροι μετασεισμοί

Πολύ σημαντικά στοιχεία θα δώσει η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του υπόπτου για τις επικοινωνίες που είχε, καθώς και η άντληση των δεδομένων από τη συσκευή ακόμα και όσων έχουν διαγραφεί. Το στίγμα από το κινητό του τηλέφωνο θα δώσει απαντήσεις για τις κρίσιμες ώρες πριν και μετά τη δολοφονία. Η ΕΛ.ΑΣ αγγίζει τον «εγκέφαλο» της Μυκόνου για τη δολοφονία του τοπογράφου

Στη Μύκονο «τρέχει» η έρευνα

Την ίδια ώρα, στη Μύκονο τρέχει η έρευνα που θα οδηγήσει σε εκείνον ή εκείνους που έδωσαν την εντολή για την εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου.

Υπό το άγρυπνο βλέμμα της Αστυνομίας βρίσκεται συγκεκριμένος επιχειρηματίας του νησιού, ο οποίος είχε επαφές με το θύμα. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να λύσουν τον γρίφο, συγκεντρώνοντας στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας μπορεί να ήθελε νεκρό τον τοπογράφο.

Διαβάστε Επίσης  Βγήκε από την εντατική ο Ντίνος Καρύδης

Το όνομα του γνωστού Μυκονιάτη βρίσκεται σχεδόν σε όλες τις ερωτήσεις των αστυνομικών τόσο προς τον βασικό ύποπτο, όσο και προς τη σύντροφό του, η οποία προσήχθη μαζί του.

Και οι δυο φέρονται να δηλώνουν άγνοια, αν και σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έδειξαν φωτογραφίες του, η σύντροφος του υπόπτου, φέρεται να δήλωσε ότι απλώς τον αναγνωρίζει σαν πρόσωπο, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες.

Τις επόμενες ώρες, ο κλοιός των ερευνών αναμένεται να στενέψει, με τους Αστυνομικούς να είναι αισιόδοξοι ότι πολύ σύντομα θα βρίσκονται μπροστά στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *