Σασμός: Καρέ καρέ το συγκλονιστικό και οριστικό φινάλε

 

Σασμός: Καρέ καρέ το συγκλονιστικό και οριστικό φινάλε

Σασμός: Καρέ καρέ το συγκλονιστικό και οριστικό φινάλε

 

Την Δευτέρα 8 Ιουλίου γράφεται και επίσημα το οριστικό και συγκλονιστικό φινάλε της επιτυχημένης σειράς του ALPHA “Σασμός”.

Το φινάλε της σειράς, θα έχει επιτέλους τον Σασμό που τρεις σεζόν αναζητούσαμε. Θα δούμε τον λαμπερό γάμο και το κρητικό γλέντι που θα στηθεί για τον Αστέρη και την Αργυρώ που επιτέλους βρίσκουν την ευτυχία!

Σασμός: Καρέ καρέ το συγκλονιστικό και οριστικό φινάλε

Αυτός ο γάμος, τον οποίο θα δούμε σε ένα χρονικό άλμα τριών ετών, θα επισφραγίσει και την ειρήνη μεταξύ Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων. Στο φινάλε θα δούμε ότι ο παπα-Μιχάλης, η Καλλιόπη και η Βασιλική αποφασίζουν πως πρέπει να βαφτιστεί το μωρό πριν από την κηδεία του Μαθιού και να πάρει το όνομά του, Ματθίλδη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Σκάσε πια, δεν θέλω να ακούσω τίποτα άλλο»

Επίσης η Βασιλική ενώ ετοιμάζεται να πέσει από τον βράχο μαζί με το μωρό της πάνω στην απελπισία της για την απώλεια του Μαθιού τελικά δεν θα το κάνει. Θα δει τον Μαθιό ως όραμα και αυτός θα την αποτρέψει.

Μάλιστα η Βασιλική θα παρακαλέσει τον Αντώνη να μην αποκαλύψει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή για να μείνει ως κληρονομιά στο παιδί της ο ηρωισμός του να σώσει τον Ρούσσο και όχι το έγκλημα που έκανε στο παρελθόν. Εκείνος συμφωνεί, σύμφωνα με τον Τηλεθεατή.

Διαβάστε Επίσης  Η Παραλία: Νέα πρόσωπα στο κάδρο των ερευνών της δολοφονίας

Ο Αστέρης και η Αργυρώ ετοιμάζουν τον γάμο τους αλλά μια αδιαθεσία της Αργυρώς αρχικά θα τους τρομάξει. Ο Δημήτρης όμως θα τους δώσει ευχάριστα νέα αφού επιβεβαιώνει ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της!

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *