Η Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη σε πανικό – Τρέχει να σώσει τον…

 

Η Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη σε πανικό – Τρέχει να σώσει τον…

Η Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη σε πανικό – Τρέχει να σώσει τον…

 

Όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο, Μάνος και Στάθης έτρεξαν στο σπίτι του πρώτου μετά από ένα τηλεφώνημα της μικρής Αγγελικής και είδαν έντρομοι να έχουν τυλιχτεί τα πάντα στις φλόγες.

Έτσι λοιπόν, οι δυο άντρες θα μπουν μέσα προκειμένου να σώσει την μικρή και την Ελευθερία και θα δώσουν μάχη προκειμένου να καταφέρουν να τις βρουν και να τις βγάλουν έξω ζωντανές. Η Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη σε πανικό – Τρέχει να σώσει τον…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αρνείται να πάει στο γάμο της Βασιλικής και φεύγει

Τελικά, θα τα καταφέρουν, όμως θα είναι έτοιμοι να καταρρεύσουν, μιας και θα έχουν εισπνεύσει παρά πολύ καπνό, αλλά θα προλάβουν να καλέσουν για βοήθεια.

Έτσι, η μικρή Αγγελική, η Ελευθερία, ο Μάνος και ο Στάθης θα μεταφερθούν εσπευσμένα στο νοσοκομείο και η ζωή τους θα είναι σε κίνδυνο και θα δώσουν μάχη για να κρατηθούν ζωντανοί.

Στο μεταξύ, η Μαρίνα θα βρίσκεται ακόμα στο γλέντι του γάμου της Αθηνάς και του Τζον και δεν θα έχει αντιληφθεί τίποτα, όμως προς το τέλος της βραδιάς, θα την ειδοποιήσουν και θα τρέξει σαστισμένη στο νοσοκομείο, μαζί φυσικά και με την Αριάδνη, που καρδιοχτυπά για την τύχη του πατέρα της, Στάθη όπως θα δούμε στον τέταρτο κύκλο της σειράς Η Γη της Ελιάς….

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης θέλει να πάρει την Αγγελική και να φύγουν για Σουηδία

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *