Έρωτας Φυγάς: Κοιτάζονται στα μάτια και μετά όλα διαλύονται…

 

Έρωτας Φυγάς: Κοιτάζονται στα μάτια και μετά όλα διαλύονται…

Έρωτας Φυγάς: Κοιτάζονται στα μάτια και μετά όλα διαλύονται…

 

Στο τέλος της φτάνει απόψε 5/7 η σειρά του ANT1 «Έρωτας Φυγάς», με τον γάμο της Ρηνιώς και του Νικόλα, να βάφεται με αίμα. Ποιοι ζουν και ποιοι όχι;

Ο γάμος τους μετατρέπεται σε λουτρό αίματος

Η μέρα του γάμου της Ρηνιώς και του Νικόλα φτάνει και οι εκπλήξεις υποδέχονται η μια μετά την άλλη. Ένας μυστηριώδης πίνακας καταφτάνει στο Αρχοντικό στο Κιάρι, ενώ η Ελπίδα λαμβάνει ένα κοφίνι με ένα «εύθραυστο» δώρο…

Η Ρηνιώ αγωνιά για το αν ο Νικόλας θα έρθει στην εκκλησία ή θα φύγει για την Αυστραλία., αλλά τελικά ο γαμπρός εμφανίζεται και ακολουθεί το γλέντι.

Διαβάστε Επίσης  Κάνε ότι κοιμάσαι Β’ κύκλος επόμενα επεισόδια: 27, 28

Την ίδια ώρα η Μαργέτα αποφασίζει να επιστρέψει στο Κιάρι και επιλέγει να το κάνει μια μέρα χαράς, στον γάμο δηλαδή της Ρηνιώς.

Το γεγονός γνωρίζει μόνο ο Στέφανος, ενώ ο γιος της ο Ιάσονας δεν έχει ιδέα. Η Ρηνιώ και ο Νικόλας παντρεύονται και ένα μεγάλο γλέντι στήνεται στο κτήμα όπου είναι όλοι καλεσμένοι. Όμως αυτή την ημέρα έχουν επιλέξει και οι παρακρατικοί για να πάρουν την εκδίκησή τους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Διονύσης διαρρέει ακατάλληλες φωτογραφίες της Σεμίνας

Και ενώ όλοι είναι χαρούμενοι και διασκεδάζουν στο γλέντι, ο Ιάσονας παρατηρεί στην πύλη του Κιάρι μια γνώριμη φιγούρα. Ναι είναι η Μαργέτα. Κοιτάζονται στα μάτια μόνο για μια στιγμή και πριν προλάβει να κάνει κανείς κάποια κίνηση… όλα διαλύονται….

Η ωρολογιακή βόμβα που έχει τοποθετηθεί στο κτήμα σκάει. Με την έκρηξη όπως θα δούμε απόψε 5/7 ολοκληρώνεται και η σειρά «Έρωτας Φυγάς» με ένα ερωτηματικό να πλανάται για πάντα για το ποιοι κατάφεραν να επιβιώσουν και ποιοι όχι….

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *