Η Γη της Ελιάς: Από μπακάλισσα γίνεται TV Star

 

Η Γη της Ελιάς: Από μπακάλισσα γίνεται TV Star

Η Γη της Ελιάς: Από μπακάλισσα γίνεται TV Star

 

Οι εξελίξεις στις ζωές των ηρώων στον 4ο κύκλο της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς» θα μας κρατήσουν και πάλι το ενδιαφέρον, ανάμεσα σε αυτές θα είναι και η αλλαγή πορείας που αποφασίζει η Αρετή.

Ήρθε η ώρα να ανοίξει τα φτερά της και να αφήσει πίσω το παρελθόν της

Ο εγκλεισμός της στη φυλακή, κάνει την Αρετή να αναθεωρήσει τη ζωή της και τις προτεραιότητές της. Έτσι αποφασίζει ότι ήρθε η στιγμή να κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα και να ασχοληθεί με κάτι που να της αρέσει και την γεμίζει. Η Γη της Ελιάς: Από μπακάλισσα γίνεται TV Star

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Στα γόνατα η Αρετή: «Που πας γιε μου»

Όπως ήδη έχουμε στη «Γη της Ελιάς» δει κάποια στιγμή η Αρετή πήγε στην Αθήνα και πέρασε από οντισιόν για μια τηλεοπτική εκπομπή και κατάφερε να αφήσει τον σκηνοθέτη και τους παραγωγούς άφωνους. Έτσι της είπαν ότι θέλουν να αναλάβει μια εκπομπή στην τηλεόραση και εκείνη πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Βλέποντας ότι πια η Βασιλική μπορεί να σταθεί μόνη της και να αντιμετωπίσει όσα της φέρνει η ζωή έχοντας κοντά της τον Στάθη και τη Χάδω και αφού πλέον δεν την κρατάει κάτι άλλο στη Μάνη, δέχεται την πρόταση και αρχίζει να ετοιμάζει τα πράγματά της για να μετακομίσει στην Αθήνα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – ράκος ο Αστέρης: «Θα πάρω το παιδί και θα φύγω»

Αυτό βέβαια είναι μια ευχάριστη έκπληξη για την Ιουλία η οποία αποφασίζει να επιστρέψει στη Μάνη και δεν θα είναι ανάγκη να την συναντά…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *