Έρωτας Φυγάς: Κοιτάζονται στα μάτια και μετά όλα διαλύονται…

 

Έρωτας Φυγάς: Κοιτάζονται στα μάτια και μετά όλα διαλύονται…

Έρωτας Φυγάς: Κοιτάζονται στα μάτια και μετά όλα διαλύονται…

 

Στο τέλος της φτάνει απόψε 5/7 η σειρά του ANT1 «Έρωτας Φυγάς», με τον γάμο της Ρηνιώς και του Νικόλα, να βάφεται με αίμα. Ποιοι ζουν και ποιοι όχι;

Ο γάμος τους μετατρέπεται σε λουτρό αίματος

Η μέρα του γάμου της Ρηνιώς και του Νικόλα φτάνει και οι εκπλήξεις υποδέχονται η μια μετά την άλλη. Ένας μυστηριώδης πίνακας καταφτάνει στο Αρχοντικό στο Κιάρι, ενώ η Ελπίδα λαμβάνει ένα κοφίνι με ένα «εύθραυστο» δώρο…

Η Ρηνιώ αγωνιά για το αν ο Νικόλας θα έρθει στην εκκλησία ή θα φύγει για την Αυστραλία., αλλά τελικά ο γαμπρός εμφανίζεται και ακολουθεί το γλέντι.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο «άσος» του Αλέκου ανατρέπει τα πάντα

Την ίδια ώρα η Μαργέτα αποφασίζει να επιστρέψει στο Κιάρι και επιλέγει να το κάνει μια μέρα χαράς, στον γάμο δηλαδή της Ρηνιώς.

Το γεγονός γνωρίζει μόνο ο Στέφανος, ενώ ο γιος της ο Ιάσονας δεν έχει ιδέα. Η Ρηνιώ και ο Νικόλας παντρεύονται και ένα μεγάλο γλέντι στήνεται στο κτήμα όπου είναι όλοι καλεσμένοι. Όμως αυτή την ημέρα έχουν επιλέξει και οι παρακρατικοί για να πάρουν την εκδίκησή τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ντρέπονται να κυκλοφορήσουν στην Αρεόπολη γιατί…

Και ενώ όλοι είναι χαρούμενοι και διασκεδάζουν στο γλέντι, ο Ιάσονας παρατηρεί στην πύλη του Κιάρι μια γνώριμη φιγούρα. Ναι είναι η Μαργέτα. Κοιτάζονται στα μάτια μόνο για μια στιγμή και πριν προλάβει να κάνει κανείς κάποια κίνηση… όλα διαλύονται….

Η ωρολογιακή βόμβα που έχει τοποθετηθεί στο κτήμα σκάει. Με την έκρηξη όπως θα δούμε απόψε 5/7 ολοκληρώνεται και η σειρά «Έρωτας Φυγάς» με ένα ερωτηματικό να πλανάται για πάντα για το ποιοι κατάφεραν να επιβιώσουν και ποιοι όχι….

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *