Το Προξενιό της Ιουλίας: Στεφανία η Λεοντίου ο δολοφόνος του Γιωργίκη Προβιού

Το Προξενιό της Ιουλίας: Στεφανία η Λεοντίου ο δολοφόνος του Γιωργίκη Προβιού

«Το Προξενιό της Ιουλίας» ο Βαγγέλης Ψωμάς, που υποδύεται τον επιστάτη του Γιωργίκη Προβιού, τον Λεοντίου μίλησε για τη σειρά.

Ο ηθοποιός που είναι γνωστός περισσότερο από το θεατρικό σανίδι και ο οποίος φέτος μας χάρισε μια ακόμη δυνατή ερμηνεία στο «Προξενιό της Ιουλίας» αναφέρθηκε στη σειρά σε μια συνέντευξή του λέγοντας ότι το ταξίδι αυτό ήταν υπέροχο και πως όλοι οι ηθοποιοί έδεσαν από την πρώτη στιγμή.Το Προξενιό της Ιουλίας: Στεφανία η Λεοντίου ο δολοφόνος του Γιωργίκη Προβιού

 «Η πένα του Νίκου Απειρανθίτη έφτιαξε χαρακτήρες με σάρκα και αίμα και κάποιοι μπορεί να μην είναι στην πρώτη γραμμή, αλλά κατάφερε όλοι να έχουν κομβικό ρόλο στην υπόθεση.

Οι περισσότεροι είναι ύποπτοι για τον φόνο του Γιωργίκη και θα μπορούσαν να του έχουν δώσει τη χαριστική μαχαιριά. Πλέον εδώ που έχει φτάσει η ιστορία, είναι σαν εκείνη του Όριεντ Εξπρές της Αγκάθα Κρίστι όπου όλοι είναι πιθανοί δολοφόνοι και μάλιστα δικαιολογημένα».Το Προξενιό της Ιουλίας: Στεφανία η Λεοντίου ο δολοφόνος του Γιωργίκη Προβιού

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Σπαραγμός: «Δεν έχω ακόμη πολύ χρόνο ψυχή μου»

Το Προξενιό της Ιουλίας: Στεφανία η Λεοντίου ο δολοφόνος του Γιωργίκη Προβιού

«Ο καθένας με τις πράξεις του, άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο, θα πληρώσει για τις επιλογές του…».

Οι περισσότεροι είναι ύποπτοι για τον φόνο του Γιωργίκη και θα μπορούσαν να του έχουν δώσει τη χαριστική μαχαιριά αλλά ένας το έκανε και η άποψη η δική μου είναι ότι το έκανε ο Λεοντίου.

Και έβλεπε και ήξερα τα πάντα και ποτέ δεν επενέβη να βοηθήσει ούτε την Ευγενία ούτε την Ιουλία.  Γνωρίζουμε ότι ο φονιάς του Γιωργίκη  είναι άτομο που δεν περιμένουμε.

Ο επιστάτης που ποτέ δεν ανακατεύτηκε στα προσωπικά του αφέντη του, ταρακουνήθηκε τελευταία στιγμή?  Η αφορμή το χτυπημένο παιδί που το πήρε αγκαλιά και το έβγαλε από τον στάβλο  αλλά ‘όχι νεκρό. Το Βγενιώ ζει  και ο Λεοντίου θα το αποκαλύψει στον Στασινόπουλο   γιατί το πήρε και που το πήγε.

 

Η Χριστίνα Μαξούρη ως Στεφανία, στην αποκλειστική συνέντευξή που  είχε δώσει στο Queen.gr πριν από λίγες μέρες είχε μιλήσει για αυτό το φινάλε.  Η τηλεοπτική Στεφανία, μας είχε πει χαρακτηριστικά και η δήλωσή της, χωρά πολλές ερμηνείες:

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Στέφανος: «Α ρε πατέρα, είχες δίκιο»

«Δεν είχα φανταστεί αυτό το φινάλε της Στεφανίας και εξεπλάγην τρομερά ευχάριστα. Η Στεφανία έβλεπε σαν μόνη λύση  ΝΑ ΒΓΕΙ  ο Προβιός από την μέση. Μήπως ξύπνησαν  ενοχές στον Λεοντίου που τόσα χρόνια έβλεπε αλλά δεν έκανε τίποτα να σταματήσει τον Προβιό?

Η μήπως ο κίνδυνος στον οποίο  βρέθηκε  το Βγενιώ τον τάραξε και γενικά το άδικο έπρεπε να σταματήσει.  Εκτός όλων αυτών μήπως έβλεπε  ότι  και η ανιψιά του  θα ήταν το επόμενο θύμα του Προβιού.   Είχε τελικά πολλούς λόγους και ο επιστάτης να βγάλει από την μέση τον Προβιό.

Βάσει σεναρίου, είναι  λογικό ο  -αμέτοχος- Λεοντίου σε όλα τα  κακά που έκανε ο Προβιός  να αντιδράσει  ,κάτι που δεν το περίμενε η Στεφανία γι αυτό εξεπλάγην ευχάριστα. Μήπως τελικά ο   ήρεμος επιστάτης έπαιξε  κομβικό ρόλο στην υπόθεση? 

Συμφωνείτε? Θα δούμε  το βράδυ στο τελευταίο επεισόδιο αν έχω δίκιο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *