Σασμός: «Αν πάθει κάτι ο Μαθιός εγώ θα τρελαθώ»

 

Σασμός: «Αν πάθει κάτι ο Μαθιός εγώ θα τρελαθώ»

Σασμός: «Αν πάθει κάτι ο Μαθιός εγώ θα τρελαθώ»

 

Τα νέα για το μακελειό έξω από το αρχοντικό διαδίδονται με ταχύτητα αστραπής στο χωριό και ο Αντώνης όπως θα δούμε στη σειρά «Σασμός» ενημερώνει τη Βασιλική για τον τραυματισμό του Μαθιού.

 

«Όχι Θεέ μου, σε παρακαλώ μην μου το κάνεις αυτό…»

«Τι είπες τώρα Αντώνη; Tι μου λες;» και εκείνος προσπαθεί να την καθησυχάσει «Ησύχασε Βασιλική, ησύχασε. Έχω πάρει τον Δημήτρη τηλέφωνο, είναι στο νοσοκομείο και περιμένει να τον παραλάβει. Όλα θα πάνε καλά».

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών Spoiler: Ο Αποστόλης δέρνει άγρια την Όλγα

Η Βασιλική χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της «Όχι Θεέ μου, σε παρακαλώ μην μου το κάνεις αυτό… Σε εκλιπαρώ μην μου το κάνεις αυτό» λέει κλαίγοντας και ο Αντώνης της ζητάει να ηρεμήσει «Σκέψου μονάχα την κόρη σου» της λέει.

«Πως να ηρεμήσω; Το κτήνος αυτό έφαγε τον γιο μου και μετά θέλει να μου στερήσει τον άντρα μου;» λέει σοκαρισμένη ενώ την ίδια στιγμή ο Φραγκιαδάκης της λέει ότι ο Μαθιός ζει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Έτσι μόνο θα γυρίσει η Ειρήνη – Έξαλλη η Ασπασία

Συνεχίζοντας η Βασιλική όπως θα δούμε στη σειρά «Σασμός» λέει στον Αντώνη ότι δεν θα αντέξει αν χάσει τον Μαθιό.

«Πράμα δεν πρόκειται να γενεί. Βρίσκεται στα καλύτερα χέρια Βασιλική» λέει και εκείνη ετοιμάζεται να πάει στο νοσοκομείο και λέει ταραγμένη «Αν πάθει κάτι ο Μαθιός εγώ Αντώνη θα τρελαθώ. Στο λέω να το ξέρεις»

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *