Η Γη της Ελιάς Spoiler: «Την εκατσουλώσαμε – Είμαι έγκυος»

Η Γη της Ελιάς Spoiler: «Την εκατσουλώσαμε – Είμαι έγκυος»Μια εγκυμοσύνη θα κάνει την εμφάνιση της στον τέταρτο κύκλο της σειράς του ΜEGA, Η Γη της Ελιάς που θα φέρει ποικίλες αντιδράσεις. Ο λόγος φυσικά για την Άννα και τον Πότη, όπου η ζωή τους θα αλλάξει ριζικά με τον ερχομό του μωρού τους.

Αρχικά, η κοπέλα αρχίζει να έχει κάποια συμπτώματα κι ενώ όλοι της λένε να πάει να κάνει εξετάσεις για να δει μήπως είναι έγκυος, εκείνη αρνείται και δεν θέλει καν να το σκέφτεται μιας και δεν θέλει να κάνει τόσο νωρίς παιδί. Ωστόσο, μετά από πολλές πιέσεις κάνει εξετάσεις και μαθαίνει ότι είναι έγκυος. Η πρώτη της αντίδραση δεν είναι και τόσο καλή μιας και παθαίνει σοκ και δεν θέλει με τίποτα να το δεχτεί, ενώ σκέφτεται ακόμα και να μην το κρατήσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ κάνει κόλαση την ζωή της Αθηνάς

Έπειτα, το ανακοινώνει στον Πότη: «Την εκατσουλώσαμε. Είμαι έγκυος», όμως φυσικά εκείνος πετάει στα σύννεφα από τη χαρά του: «Κορωνίτσα μου, το καταλαβαίνεις; Θα γίνουμε γονείς! Θα αποκτήσει νόημα η ζωή μας. Αυτό δεν ήθελες; Πάει η ρουτίνα», της λέει και η Άννα γίνεται έξω φρενών: «Τι λες; Θες και τα λες;», αλλά αυτή τη φορά ο Πότης δεν κάνει πίσω.

Παράλληλα, τα ευχάριστα νέα γίνονται γνωστά όπως διαβάζουμε στο youweekly.gr και το tv24 και όλοι λένε στην Αννα πόσο τυχερή είναι και πόσο ευτυχισμένη και γεμάτη θα είναι με ένα μωρό. «Τώρα θα πήξει το μυαλό σου, που μας είχες τρελάνει με τις εμμονές σου μια με το ένα, μια με το άλλο», της τονίζει ο Αποστόλης και τελικά η Αννα πείθεται και μάλιστα όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο σίγουρη αισθάνεται.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός : Ανατροπή-Ο Καραπάνος σώζει τον Γεράσιμο και πέφτει νεκρός

Έτσι, η εγκυμοσύνη της θα την κάνει να αλλάξει προς το καλύτερο, ενώ ο Πότης ανυπομονεί να γίνει μπαμπάς, όπως θα δούμε στον τέταρτο κύκλο της σειράς του ΜEGA, Η Γη της Ελιάς.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *