Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο εισαγγελέας καλείται να αποφασίσει αν…

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο εισαγγελέας καλείται να αποφασίσει αν…

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο εισαγγελέας καλείται να αποφασίσει αν…

 

Τα δύο τελευταία επεισόδια της σειράς «Το Προξενιό της Ιουλίας» έρχονται με καθηλωτικές εξελίξεις την Τετάρτη 3/7 και την Πέμπτη 4/7 στις 22.40 στον ALPHA.

 

Ο Στασινόπουλος ανακρίνει την Ιουλία

Μετά τη δολοφονία του Γιωργίκη, η Ιουλία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, στο οποίο θα βρεθεί αργότερα και η Κυριακούλα που μεταφέρεται εσπευσμένα από τον γιατρό Γκλαβάνη και την Φιλιώ.

Εκεί, θα βρεθεί και ο αγνοούμενος Γρηγόρης, που θα κληθεί να απαντήσει αν γνωρίζει ή όχι ποιος σκότωσε τον Γιωργίκη και αν το προηγούμενο βράδυ ήταν κι αυτός στο αρχοντικό, την στιγμή της δολοφονίας.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός, επεισόδια 38 , 39 , 40 , 41

Την ίδια ώρα, ο Στασινόπουλος με την Στάσα, πηγαίνουν στην διοίκηση χωροφυλακής, μαζί με τον Επιφάνειο που ήρθε για να παραδοθεί. Αν και δεν προκύπτει η άμεση συνέργειά του στον φόνο, ο Στασινόπουλος μαθαίνει αρκετές λεπτομέρειες από το σκοτεινό παρελθόν του Προβιού, αλλά και τι απέγινε τελικά η Χάδω και η μικρή Ευγενία που εξακολουθεί να αγνοείται.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο εισαγγελέας καλείται να αποφασίσει αν…

Στη συνέχεια η Ιουλία όπως θα δούμε στο «Προξενιό της Ιουλίας», ανακρίνεται από τον Στασινόπουλο προκειμένου να διευκρινίσει τις συνθήκες κάτω απ’ τις οποίες μαχαιρώθηκε ο Γιωργίκης και καθώς παραμένει σιωπηλή, οδηγείται στον εισαγγελέα, που καλείται να αποφασίσει για την ενοχή και τον εγκλεισμό της στη φυλακή ή την αθωότητά της.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος κρύβεται πίσω από την δολοφονία της Κατερίνας

Την ίδια στιγμή, ένα-ένα, τα βασικά πρόσωπα του δράματος, κάνουν την εμφάνισή τους και αρχίζουν να παρουσιάζουν την δική τους εκδοχή για εκείνη τη νύχτα. Τότε, γίνεται γνωστό, πως όλα όσα συνέβησαν σχετίζονται με την τύχη της μικρής Ευγενίας και την διεκδίκησή της, τόσο από τον Γιωργίκη και την Χάδω, όσο και απ’ την Ιουλία και τον Γρηγόρη που μαθαίνει πως είναι ο πατέρας της.

Τι έγινε όμως πραγματικά; Θα το μάθουμε λίγα λεπτά πριν το φινάλε….

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *