Η Γη της Ελιάς: Υπεύθυνος στα ελαιοτριβεία, θαμώνας στην ταβέρνα

 

Η Γη της Ελιάς: Υπεύθυνος στα ελαιοτριβεία, θαμώνας στην ταβέρνα

 

Τον γυναίκειο πληθυσμό θα αναστατώσει με την εμφάνισή του στον τέταρτο κύκλο της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς ένας νέος χαρακτήρας.

Συγκεκριμένα, ένας από τους νέους χαρακτηρες που θα εισβάλλει στα νέα επεισόδια είναι ο Μιχάλης, τον οποίο θα υποδυθεί ο Στέφανος Μιχαήλ και θα αντικαταστήσει τον Μάνο στα ελαιοτριβεία και θα αναλάβει τα καθήκοντα του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ο Λυκούργος πετάει βόμβα: «Άκυρος ο γάμος μας Χάιδω»

Ο Μιχάλης Χατζής λοιπόν έρχεται στην Αρεόπολη και αφού τον καλοδέχονται όλοι με μεγάλο ενθουσιασμό αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα στην εταιρεία των Βρεττάκων κοντά στο Μάνο, όμως η παρουσία τουόχι μόνο δεν περνάει απαρατήρητη αλλά αντίθετα ανάβει φωτιές και όλες οι γυναίκες τρελαίνονται με το που τον βλέπουν.

Εκείνος μέρα με τη μέρα γνωρίζει όλο και περισσότερους ανθρώπους και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην περάσει από το καφενείο του Πότη, ενώ διατηρεί στενές επαφές με τον Τζον ο όποιος του γνωρίζει το συναίτερο του, το Στάθη και την οικογένεια του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Τεράστια ανατροπή με το τέλος της Μαρίνας

Παράλληλα γίνεται και θαμώνας στη ταβέρνα του Χρήστου όπου δουλεύει η Αριάδνη και όπως θα δούμε ο Μιχάλης αρχίζει να προσέχει καλύτερα την κοπέλα και να εντυπωσιάζεται από την παρουσία της.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *