Σασμός – Το αντίο του Γεροντιδάκη: «Το τέλος ήρθε, εις το επανιδείν»

 

Σασμός – Το αντίο του Γεροντιδάκη: «Το τέλος ήρθε, εις το επανιδείν»

Σασμός – Το αντίο του Γεροντιδάκη: «Το τέλος ήρθε, εις το επανιδείν»

 

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της δραματικής σειράς του Alpha, Σασμός, μετά από τρία χρόνια και γι’ αυτό ο Γιώργος Γεροντιδάκης θέλησε να αποχαιρετήσει τους συνεργάτες του.

Η σειρά έριξε αυλαία με ένα μεγάλο γλέντι και όλοι οι ήρωες αποφάσισαν να κάνουν πράγματι σασμό και να βάλουν τέλος στην βεντέτα που στέρησε την ζωή τόσων ανθρώπων.

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς: «Δεν εκτίμησε τίποτα, τον μισώ θανάσιμα»

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης που υποδύεται τον Γιώργο βρήκε τον έρωτα στα μάτια της Θεοδώρας και μετά από πολλά εμπόδια είναι μαζί περιμένοντας το μωράκι τους. Ο ίδιος λοιπόν έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αποχαιρέτησε τη σειρά στην οποία συμμετείχε τις δύο τελευταίες σεζόν.

«Αυτή η ιστορία από πόνο είχε χορτάσει ,όμως στο τέλος κέρδιζε η αγάπη για ζωή ! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην παραγωγή ,στους ανθρώπους μπροστά και πίσω από τις κάμερες που εργάστηκαν 3 χρόνια αδιάκοπα για να υπάρξει αυτό το αποτέλεσμα .

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς – Η Αλεξάνδρα πετά στο δρόμο την Ρηνιώ: «Απολύεσαι!»

 

 

Το τέλος ήρθε όμως .. Εις το επανιδείν ..!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης του ο Γιώργος Γεροντιδάκης για το τέλος του Σασμού.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *